Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Σοκ από τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού (Jackass)

 
 
Λίγες μέρες αφού κυκλοφόρησε η ταινία Jackass 3.5 στους κινηματογράφους (ΗΠΑ), ο Ράιαν Νταν, μέλος του The Jackass Crew βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της 20ης Ιουνίου στις 03:30 σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην Πενσυλβάνια μαζί με ένα ακόμη άτομο του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Η μητέρα του Μπαμ Μαργκέρα –επίσης μέλος του The Jackass Crew- επιβεβαίωσε τον θάνατο του σε συνέντευξή της σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό καθώς και στην ιστοσελίδα tmz.

Το αυτοκίνητο –ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο οδηγός- τυλίχτηκε στις φλόγες και χρειάστηκε γερανός για να μεταφέρει τα απανθρακωμένα συντρίμμια από το δρόμο.

 
Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα ο άτυχος Νταν είχε ανεβάσει στη σελίδα του στο Twitter φωτογραφίες που τον έδειχναν να πίνει με φίλους.
Ο Ράιαν Νταν γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1977 στο Οχάιο και εξελίχθηκε σε ριάλιτι-τηλεοπτική περσόνα μέσα από τη σειρά Jackass και Viva la Bam. Ο Νταν έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την ταινία Jackass The Movie για τα «απίστευτα κατορθώματα του».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin