Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Οι νικητές των Gabby Awards 2011


Στις 4 Ιουνίου 2011, η τελετή των Gabby Awards έγινε στο Ellis Island. Η φετινή τελετή τίμησε βραβεύοντας προσωπικότητες της Ελληνο Αμερικανικής κοινότητας στις ακόλουθες εννέα κατηγορίες.: «Τέχνες, Πολιτισμός και ΜΜΕ», «Τέχνες», «Επιστήμη και Ιατρική», «Επιχειρήσεις», «Πολιτική και Δημόσιες Υπηρεσίες», «Φιλανθρωπία», «Αθλητικά», «Εκπαίδευση» και «Προώθηση του Ελληνισμού».
 
Στην κατηγορία των «Τεχνών», νικητής ήταν ο Constantine Maroulis, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από τον John Varvatos και την Melina Kanakaredes. Συνυποψήφιοι στην συγκεκριμένη κατηγορία ήταν και οι διάσημοι Tina Fey και Zach Galifianakis.
Ο ηθοποιός John Aniston απένειμε το βραβείο της κατηγορίας «Πολιτική και Δημόσιες Υπηρεσίες» και το απένειμε στην  Γερουσιαστή Olympia Snowe.
Στην κατηγορία «Επιστήμη και Ιατρική», ο βετεράνος παραγωγός κινουμένων σχεδίων  Sid Ganis απένειμε το βραβείο για τον χειρουργό Dr. Andreas Tzakis.
Στην συνέχεια, η σχεδιάστρια Patricia Field παρουσίασε την κατηγορία «Τέχνες, Πολιτισμός και ΜΜΕ» όπου απένειμε το βραβείο στον βραβευμένο παραγωγό ντοκιμαντέρ και φωτογράφο Louie Psihoyios.
Η βραβευμένη Olympia Dukakis παρέδωσε το βραβείο «Κατορθώματα Ζωής» 2011 στον πρώτο ξαδερφό της Michael Dukakis, πρώην Πρωθυπουργό Μασαχουσέτης και Υποψήφιο Πρόεδρο των Η.Π.Α. Επίσης, ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Stephen Antonakos παρέλαβε το βραβείο «Κατορθώματα Ζωής» 2001 στην φετινή τελετή των Gabby Awards.
Ο Dr. David Horner, Πρόεδρος του American College της Ελλάδας, τίμησε την Dr. Linda Katehi, Πρόεδρο του Πανεπιστημίο της Καλιφόρνια Davis με το βραβείο στην κατηγορία της «Εκπαίδευσης».
Στην κατηγορία των «Αθλητικών», το βραβείο Gabby πήγε στον συνταξιούχο πλέον παίχτη Χόκεϋ της NHL, Chris Chelios. Το βραβείο του δόθηκε από την επαγγελματία σεφ Cat Cora.
Ο Πρόεδρος του οργανισμού της AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) κος Nick Karakostas παρέλαβε το βραβείο για την «Προώθηση του Ελληνισμού».
Το βραβείο Gabby στην κατηγορία «Επιχειρήσεις» παρέλαβε ο Κος James Gianopoulos, Πρόεδρος και CEO της Fox Films Entertainment.
Η τραγουδίστρια Γλυκερία με την οχήστρα της έκλεισαν την φετινή τελετή απονομής των Gabby Awards με πολύ κέφι!
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους του φετινούς νικητές και υποψήφιους των Gabby Awards!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin