Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια 
 
Η έμπειρη και καταξιωμένη αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα, καλεσμένη στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις» μίλησε γι αυτό που όλοι περιμέναμε, τα ζώδια, και εκανε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ένα ξεχωριστά.

Κριός: Δύσκολος ο Ιούνιος  για τα Κριάρια αφού 3 ολόκληρες εκλείψεις θα τους επηρέασουν( 1 Ιουνίου, 15 Ιουνίου και 1 Ιουλίου). Ούτε ο Ιούλιος όμως θα είναι καλός αφού τσακωμοί και εντάσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση.


Ταύρος: Οι Ταύροι είναι από τα πιο ευνοϊκά  ζώδια αυτού του καλοκαιριού. Οι εκλείψεις διόλου δεν τους επηρεάζουν, ο έρωτας ξεχειλίζει και  όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο

Δίδυμοι:Ευνοικά είναι τα πράγματα και για τους διδύμους ενώ ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή μία επαγγελματική συνεργασία

Καρκίνος: Τα καρκινάκια θα πρέπει να είναι προσεκτικά από τις 7 Ιουλίου και μετά καθώς επηρεάζονται και αυτοί από τις εκλείψεις. Ο Αύγουστος ωστόσο θα είναι πιο ωφέλιμος.

Λέων: Αυτό το καλοκαίρι θα ερωτευτείτε πολύ γι αυτό ..Αν είστε δεσμευμένοι  θα πρέπει ο σύντροφός σας να σας προσέξει  γιατί μία καινούργια γνωριμία που θα κάνετε τείνει να ανατρέψει τα πάντα.

Παρθένος : Νέοι έρωτες και για τους Παρθένους με προοπτική γάμου.

Ζυγός:  Δύσκολο καλοκαίρι για τους Ζυγούς αφού θα πρέπει να κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν αυτό που έχουν.

Σκορπιος: Και οι Σκορπιοί  ευνοούνται ιδιαίτερα και αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ερωτευτούν(οι ελεύθεροι) και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους(οι δεσμευμένοι).

Τοξότης: Ευνοικά τα πράγματα και για τους Τοξότες αφού καινούργιες γνωριμίες θα τους συναρπάσουν.

Αιγόκερως: Μπορεί να περάσατε πολλά όμως τώρα θα πάρετε  μία ανάσα ανακούφισης. Όλα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Υδροχόος: Νέοι έρωτες κάνουν την εμφάνιση τους και ευνοήστε ιδιαίτερα



Ιχθύες: Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος έχουν να σας δώσουν πολλά.



πηγή 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin