Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Οδηγός στην Κίνα απειλούσε τη ζωή της κόρης του

 

Απαιτούσε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να συνεχίσει μετά την πρόκληση ατυχήματος

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Yunan στα περίχωρα της Yogren. Ο τριαντατετράχονος Zhang Gang προκάλεσε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο του και αντί να σταματήσει για να ανταλλάξει στοιχεία συνέχισε κανονικά την πορεία του. Αστυνομικοί που ήταν στην περιοχή τον κυνήγησαν και μετά από δεκαπέντε λεπτά καταδίωξης κατάφεραν να τον σταματήσουν έξω από την κεντρική φρουταγορά.

Ο Zhang που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με την γυναίκα του Lu και την κόρη του May, αρνήθηκε να παραδοθεί στις αρχές και απαίτησε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να φύγει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον οδηγό να εξέρχεται από το αυτοκίνητο κρατώντας ένα κοφτερό μαχαίρι στο ένα χέρι και αρχικά κάτι που έμοιαζε με κούκλα. Κατάλαβαν ότι δεν ήταν κούκλα αυτό που κράταγε άλλα η κόρη του όταν αυτή άρχισε να κλαίει αφού ο πατέρας της ούρλιαζε να τον αφήσουν να συνεχίσει αλλιώς θα το σκότωνε.

Μετά γύρισε στο αμάξι, κρατώντας πάντα το σπαθί στο στέρνο του παιδιού συνεχίζοντας να ζητάει να του ανοίξουν το δρόμο. Ευτυχώς ένας εκπαιδευμένος διαπραγματευτής της αστυνομίας επενέβη και άρχισε να μιλάει στον εξοργισμένο οδηγό. Βρήκαν έτσι την ευκαιρία οι αστυνομικοί να δράσουν αστραπιαία και να τον αφοπλίσουν. Ενώ η συνομιλία με τον οδηγό διήρκησε περίπου μία ώρα, η απελευθέρωση του κοριτσιού κράτησε μόνο μερικά δεύτερα.  




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin