Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Προσοχή στα σεξουαλικά βοηθήματα!

 

Σύμφωνα με καταγγελία του κόμματος των Πρασίνων στη Γερμανία, τα σεξουαλικά βοηθήματα και η υπερβολική χρήση ορισμένων χημικών ουσιών στην κατασκευή τους, ενδεχομένως να είναι επικίνδυνα για την υγεία ακόμα και να προκαλούν καρκίνο.


Ειδικότερα, σε ερώτηση των Πρασίνων προς την κυβέρνηση, οι βουλευτές του κόμματος ρώτησαν αν η ποσότητα ορισμένων πλαστικοποιητών και άλλων χημικών ουσιών που θεωρούνται καρκινογόνες και χρησιμοποιούνται σε σεξουαλικά βοηθήματα έχει ρυθμιστεί, από ποιον ελέγχεται και αν η κυβέρνηση έχει σχέδιο για τη μείωση της χρήση τους.

"Η προστασία των καταναλωτών πρέπει να υπάρχει και εδώ και όπου τίθεται ζήτημα σεξουαλικής υγείας. Οι ψεύτικες σεμνότητες ή τα λεγόμενα ταμπού δεν πρέπει να εμποδίζουν την ενημέρωση των καταναλωτών και τους ελέγχους" δήλωσε ο Βόλκερ Μπεκ, ένα από τα ηεγτικά στελέχη των Πρασίνων.

Ο καρκίνος, οι ορμονικές διαταραχές, ο διαβήτης, η στειρότητα και η παχυσαρκία βρίσκονται ανάμεσα στις ασθένειες που σύμφωνα με τους Πράσινους μπορούν να προκληθούν από τους πλαστικοποιητές.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin