Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Κότα διέκοψε την κυκλοφορία στην Εγνατία!

 
 
 Στο κυνήγι μιας κότας επιδόθηκαν για αρκετή ώρα οι υπάλληλοι της Εγνατίας οδού, διακόπτοντας την κυκλοφορία με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές από αυτοκίνητα. Το ατίθασο πουλερικό είχε βγει βόλτα μέσα στην σήραγγα της Δωδώνης και οι κανονισμοί ασφαλείας επέβαλαν να σταματήσει η λειτουργία της.
      
Επί περίπου 15 λεπτά, οι οδηγοί που είχαν ακινητοποιηθεί παρακολουθούσαν σκασμένοι στα γέλια τους άτυχους υπαλλήλους να κυνηγούν την κότα που, φυσικά, δεν είχε καμία διάθεση να καθίσει να την πιάσουν. Τελικά, όμως, τα κατάφεραν για κακή της τύχη κι έτσι η σήραγγα παραδόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. Πάντως, παραμένει άγνωστη η τύχη της κότας.
    
Στην Πάτρα, ο ιδιοκτήτης ενός χωραφιού στην περιοχή της Χαλάστρας βρέθηκε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου και μάλιστα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός μηνός, επειδή πετροβολούσε κατσίκες. Τον είχε μηνύσει μια συγχωριανή του στην οποία ανήκουν τα τετράποδα, τα οποία –όπως υποστήριξε-  έριχνε πέτρες για να τις διώξει ώστε μην τρώνε το γρασίδι από το χωράφι του. Ο κατηγορούμενος υπέβαλε έφεση η οποία έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Εφετείο.
      
Στην Ηλεία, συνεχίζονται οι κλοπές κυψελών και οι μελισσουργοί κατέθεσαν υπόμνημα στον εισαγγελέα Πύργου ζητώντας την παρέμβασή του καθώς, όπως λένε, έχουν στοιχεία ότι πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα! Μόλις χθες, σε παραποτάμια περιοχή του Αλφειού, άγνωστοι έκλεψαν δέκα κυψέλες πλήρεις μελισσών και συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin