Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Αυξημένες οι περικοπές ρεύματος – Έκκληση της ΔΕΗ για περιορισμό της κατανάλωσης

 

Η ΔΕΗ ΑΕ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι, σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, θα είναι μεγαλύτερες σε διάρκεια οι περικοπές ρεύματος, λόγω του αυξημένου ποσοστού του ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού της που είναι εκτός λειτουργίας σε συνδυασμό με την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.


          Πιο συγκεκριμένα, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ για πέμπτη συνεχή ημέρα, τέθηκαν εκτός λειτουργίας επιπρόσθετα 3 θερμικές μονάδες συνολικής ισχύος 750 MW και μία μονάδα λόγω βλάβης καθαρής ισχύος 270 MW.



          Κατόπιν των ανωτέρω:

·        Η ΔΕΗ είναι σε συνεχή συνεργασία με το Διαχειριστή του Συστήματος (ΔΕΣΜΗΕ), από τον οποίο και περιμένει σχετική εντολή για την έκταση των περικοπών ρεύματος που θα πραγματοποιηθούν στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα).

·        Η Επιχείρηση έχει καταρτίσει και θα ανακοινώσει μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα Πρόγραμμα για την πραγματοποίηση εκ περιτροπής περικοπών ρεύματος στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα) που θα είναι, πιθανότατα, μεγαλύτερες σε διάρκεια σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες: από τις  11:00 – 16:00.

·        Επίσης, θα πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής στην Κρήτη (από 20:30 έως 22:00) και στη Ρόδο (από 19:30 έως και 22:00).





          Με τα Προγράμματα των εκ περιτροπής περικοπών της ηλεκτροδότησης που καταρτίζει η ΔΕΗ, η Επιχείρηση επιδιώκει να διευκολύνει τους καταναλωτές να προγραμματίζουν καλλίτερα τις εργασίες τους.

          Τα Προγράμματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και στην εφαρμογή της εταιρείας για «έξυπνα κινητά». Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 210 9298100.





Η ΔΕΗ ζητεί συγγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και θέλει να τους ευχαριστήσει εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες για τον περιορισμό της κατανάλωσης ρεύματος στα απολύτως αναγκαία επίπεδα.


Αθήνα,  24 Ιουνίου 2011   


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin