Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Πωλούνται ναρκωτικά μέσω διαδικτύου και έρχονται ασφαλής στην πόρτα σας


To Silk Road, το οποίο βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του ίντερνετ, μοιάζει σα να έχει βγει από cyberpunk μυθιστόρημα. Μέσω μίας τεχνολογίας που εξασφαλίζει την ανωνυμία κάνει την πώληση και την αγορά ναρκωτικών τόσο εύκολο όσο να αγοράζεις βιβλία, κι απ’ό,τι φαίνεται, είναι εξίσου ασφαλές. Είναι το Amazon για τα ναρκωτικά.
Οι έμποροι βρίσκονται σε όλο τον κόσμο με την πλειοψηφία στην Αμερική και στον Καναδά.


Το να φτάσεις στο Silk Road δεν είναι και τόσο εύκολο. Η διεύθυνσή του φαίνεται να μην υπάρχει. Είναι προσβάσιμο μέσω του TOR, το οποίο απαιτεί κάποιες γνώσεις παραπάνω.

Το Wired το δοκίμασε κι ισχυρίζεται ότι είναι υπάρχει στ’αλήθεια και λειτουργεί.

Το σύστημα λειτουργεί μέσω της διάδοσης της φήμης των χρηστών όπως γίνεται στο eBay. Ο χρήστης Bloomingcolor μοιάζει ας πούμε πολύ αξιόπιστος προμηθευτής με ειδίκευση στα ψυχεδελικά ναρκωτικά. Ένας ευχαριστημένος πελάτης σχολίασε “εξαιρετική ποιότητα, συσκευασία και επικοινωνία. Έφτασε ακριβώς όπως είχε περιγραφεί” και βαθμολόγησε με 5/5.

“Η κοινότητά μας είναι καταπληκτική” είπε ο ανώνυμος administrator, γνωστός ως “Silk Road”. “Συνήθως πρόκειται για έξυπνους, δίκαιους και ειλικρινείς ανθρώπους, με μεγάλη κατανόηση και θέληση για συνεργασία.”


Αν οι αρχές ήθελαν να βρουν το ID των χρηστών του site θα ήξεραν που να κοιτάξουν γιατί το TOR κρύβει τα ίχνη στο site. Επίσης οι συναλλαγές δε γίνονται με πιστωτικές κάρτες ή paypal, που μπορεί να ανιχνευτεί. Η μονάδα συναλλαγής είναι τα Bitcoins.


Tα Bitcoins είναι ένα είδος κρυφού νομίσματος, η online εκδοχή μιας χαρτοσακούλας με μετρητά. Λειτουργούν peer-to-peer και δεν έχουν εκδοθεί από τράπεζες ή κυβερνήσεις αλλά από ένα σύστημα που ελέγχεται από άλλους χρήστες και κάτοχους Bitcoins. Για να αποκτήσει κανείς bitcoins πρέπει να χρησιμοποιήσει μία υπηρεσία όπως την Mt. Gox Bitcoin Exchange. Με αυτή μπορεί να δημουργήσει ένα account και να αγοράσει bitcoins, (1 bitcoin=$8.67 αλλά η ισοτιμία αλλάζει καθημερινά). Αυτή την περίοδο 51γρ μαριχουάνας κοστίζουν 7.63 bitcoins.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin