Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Γονείς πρότειναν την οκτάχρονη κόρη τους, για να μπορέσουν να ξεπληρώσουν ένα δάνειο

 

Οι γονείς ενός οκτάχρονου κοριτσιού συνελήφθησαν επειδή διαπραγματεύθηκαν μ' έναν 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη επίσης, να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί τους για να μπορέσουν να ξεπληρώσουν ένα δάνειο, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Ρότερνταμ (δυτική Ολλανδία).

"Συλλάβαμε τους γονείς του κοριτσιού αφού ένα μέλος της οικογένειας αποκάλυψε (...) ότι πρότειναν σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη τους για την αποπληρωμή ενός δανείου", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Γέιχεν ντε Γκράαφ, εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Ρότερνταμ.

Οι γονείς, ηλικίας 44 και 43 ετών, συνελήφθησαν το Μάιο στην τοποθεσία Χάρντινξφελντ-Γκίσενταμ (δυτική Ολλανδία), ενώ ο 32χρονος που διαπραγματεύθηκε μαζί τους συνελήφθη χθες Τετάρτη στο Χόισντεν (κεντρική Ολλανδία).

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν πριν λάβουν χώρα οι σεξουαλικές σχέσεις με το οκτάχρονο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε "σε ένα ασφαλές μέρος", σύμφωνα με την ντε Γκράαφ.

Οι διαπραγματεύσεις σχετικά με το κοριτσάκι άρχισαν όταν ο 32χρονος ήρθε σε επαφή με τους γονείς, οι οποίοι είχαν βάλει αγγελία στο Ίντερνετ ζητώντας βοήθεια για την αποπληρωμή ενός δανείου, εξήγησε η εκπρόσωπος.

"Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το κορίτσι ανακαλύφθηκαν από ένα μέλος της οικογένειας, το οποίο είχε δανειστεί το φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (των γονιών) και ειδοποίησε τις αρχές", δήλωσε η εκπρόσωπος.

Το ποσό που προτάθηκε στους γονείς από τον 32χρονο ως αντάλλαγμα για να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το οκτάχρονο κοριτσάκι δεν ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα με τη λαϊκή ολλανδική εφημερίδα Algemeen Dagblad, ανταλλάχθηκαν φωτογραφίες του παιδιού.

Οι τρεις συλληφθέντες θα λογοδοτήσουν για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, καθώς και για παραγωγή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με την ντε Γκράαφ.  




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin