Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Παιδόφιλος βρεφοκόμος σοκάρει τη Βρετανία

 

Άφωνη και αηδιασμένη η βρετανική κοινή γνώμη είδε τον 20χρονο να παραδέχεται ότι είναι ένοχος για βιασμό ενός νηπίου και για ακόμη 45 κατηγορίες!

Ο άνθρωπος που σοκάρει μια ολόκληρη χώρα και όχι μόνο ονομάζεται Πολ Γουίλσον. Παραδέχτηκε ότι ανάγκασε ένα κοριτσάκι 2 ή 3 ετών, το οποίο είχαν αφήσει υπό την προστασία του στο βρεφονηπιακό σταθμό που εργαζόταν, σε στοματικό σεξ.

Αποδέχτηκε επίσης ακόμη 45 κατηγορίες για δημιουργία και διανομή άσεμνων φωτογραφιών και για τον εξαναγκασμό παιδιών σε σεξουαλικές πράξεις μέσω internet!

Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν υπήρξαν οι πρώτες υποψίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε παιδικό σταθμό του Μπέρμιγχαμ.

Ο Γουίλσον χρησιμοποιούσες πολλαπλές ταυτότητες για να πιάσει φιλίες μέσω του διαδικτύου με νεαρά κορίτσια και σε πολλές περιπτώσεις παρίστανε ακόμη και το θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Επίσης, πολλά από τα ονόματα που χρησιμοποιούσαν ήταν γυναικεία, ενώ προσποιούνταν πως ήταν ένας από του καταγγέλλοντες, ενθαρρύνοντας τα υποψήφια θύματά του να του στείλουν το δικό τους υλικό.

Κάποια από τα θύματα πήραν εντολές από τον 20χρονο να εκθέσουν τους εαυτούς τους μέσω webcam, ενώ άλλα βιντεοσκοπήθηκαν να παίρνουν μέρος σε σεξουαλικές πράξεις. Ο κατηγορούμενος δεν έμεινε μόνο εκεί! Εκβίαζε τα θύματά του πως αν δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες του, θα έδειχνε τις φωτογραφίες και το υλικό που είχε στα χέρια του, στους φίλους και τους γονείς τους!  




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin