Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Διαδικτυακοί ακτιβιστές: Η ισχύς εν τη ενώσει

Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι hacktivists Anonymous και Lulz, προκειμένου να ξεκινήσουν την “Επιχείρηση: Αντιασφάλεια”, κηρύσσοντας παράλληλα άμεσο και ατέρμονο πόλεμο σε όσους προσπαθούν να ¨φιμώσουν την ελευθερία του λόγου” στο Ίντερνετ.

Σε επίσημη ανακοίνωση τους, οι  Lulz αναφέρουν:

“Όπως έχουμε ενημερωθεί, η κυβέρνηση και οι δήθεν φύλακες του Ίντερνετ θα σκληρύνουν την στάση τους στον έλεγχο του διαδικτυακού ωκεανού. Καθισμένοι πάνω σε αμπάρια γεμάτα διεφθαρμένα  λάφυρα, =νομίζουν ότι μπορούν να σκλαβώσουν όλα τα καράβια που βρίσκονται στον ορίζοντα.

Καλωσήρθατε λοιπόν στην “Επιχείρηση: Αντιασφάλεια” (#AntiSec). Προτρέπουμε κάθε καράβι, μικρό ή μεγάλο να πυροβολήσει ενάντια σε κάθε κυβέρνηση ή υπηρεσία που θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της”.

Πρώτη προτεραιότητα θα είναι η “κλοπή και διαρροή” απόρρητων κυβερνητικών εγγράφων, τραπεζών και άλλων διεθνών οργανισμών που θα προσπαθήσει να λογοκρίνει το οτιδήποτε στο Ίντερνετ.

“Μαζί μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας για να μην μπορεί κανείς αδηφάγος κερδοσκόπος να λεηλατήσει την ιδιωτικότητα μας. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το χρώμα του δέρματος, ούτε η καταγωγή σας, αρκεί να καταγγείλετε τη διαφθορά που εντοπίζετε στο όνομα της Αντιασφάλειας”, καταλήγει η ανακοίνωση. 


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin