Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Εξορκισμός με φρούτα και αυγά

http://www.faretra.gr/images/1_f64k9.jpg 

Τουλάχιστον 10 άτομα την εβδομάδα επισκέπτονται τον κολομβιανό εξορκιστή Brother Hermes. Φρούτα και αυγά στη μάχη με το κακό. Δείτε τις φωτογραφίες (Pics)
Απίστευτες εικόνες από  σκηνές μιας τελετουργίας εξορκισμού, ο οποίος διεξάγεται από τον θρησκευτικό ηγέτη Brother Hermes, που υποστηρίζει ότι μπορεί μέσω αυτών να εξαγνίσει και να απαλλάξει τους ανθρώπους από τα κακά πνεύματα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την βρετανική Daily Mail.

 
 
Η περίεργη αυτή τελετουργία  γίνεται  στην Κολομβία. Σύμφωνα με το έθιμο ο "ασθενής" πρέπει να φοράει λευκά προτού ξαπλώσει στο χώμα μεταξύ κόκκινων και κίτρινων πασσάλων.
 
Το πραγματικό όνομα του  50χρόνου θρησκευτικού ηγέτη είναι  Hermes Cifuentes. Για την τελετουργία  αλείβει τους "ασθενείς" με μαύρη λάσπη από την κορυφή μέχρι τα νύχια και τους βάζει να σταθούν όρθιοι μέσα σε λακκούβες σε ορισμένες φάσεις της τελετουργίας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες τον Hermes επισκέπτονται  περίπου 10 άτομα την εβδομάδα.
Οι συμμετέχοντες πάντως δείχνουν να έχουν μεγάλη πίστη σε αυτόν. Πέρα από τους πασσάλους, τις κορδέλες και τη λάσπη ο "ιερέας" χρησιμοποιεί και αυγά, φρούτα και κεριά στα τελετουργικά του!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin