Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Φθιώτιδα: Οδηγός έμεινε νεκρός για μία εβδομάδα στη νταλίκα του!

 
Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν χθες το βράδυ οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο 119 χλμ. της εθνικής οδού στο ρεύμα προς Λαμία...

Μέσα στην καμπίνα της νταλίκας που βλέπετε στη φωτογραφία, βρέθηκε νεκρός ο 41χρονος οδηγός από την Εσθονία. Η δυσοσμία ήταν αφόρητη, αφού το πτώμα είχε αρχίσει να αποσυντίθεται. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τον άτυχο οδηγό εντόπισαν ο ιδιοκτήτης της νταλίκας και ένας φίλος του, που ξεκίνησαν από την Εσθονία για να έρθουν στην Ελλάδα να τον βρουν, μιας και από την προηγούμενη Παρασκευή ο 41χρονος δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο 41χρονος ξεκίνησε την Παρασκευή από την Αθήνα για την Εσθονία. Λίγο πριν τη γέφυρα του Μαρτίνου άνδρες της τροχαίας τον σταμάτησαν σε παράπλευρο πάρκινγκ της εθνικής οδού, αφού υπήρχε απαγορευτικό για τα φορτηγά, λόγω της εξόδου για το τριήμερο.

Τελικά τον εντόπισαν στο πάρκινγκ οι φίλοι του, αφού στην τελευταία επικοινωνία μαζί του τους είχε αναφέρει ότι έχει σταθμεύσει κοντά στο Μαρτίνο. Το σημείο που στάθμευσε η νταλίκα δεν ήταν ορατό από τους διερχόμενους στην εθνική οδό, γιατί ήταν πίσω από ανάχωμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση και κλήθηκε η Π.Υ. Αταλάντης και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, για να μπορέσουν να βγάλουν τη σορό από την καμπίνα. Όπως όλα δείχνουν ο θάνατος του Εσθονού οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.


 πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin