Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Alice Cooper: Ο Elvis μου ζήτησε να τον σκοτώσω

Τις παράξενες εμπειρίες του με τον Elvis Presley αποκάλυψε ο Alice Cooper μιλώντας στην Mirror.


O 63χρονος Alice Cooper δήλωσε πως το 1971 ο Elvis του είχε ζητήσει να τον πυροβολήσει στο κεφάλι. "Βρέθηκα σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Λας Βέγκας παρέα με τον Liza Minnelli και την πορνοστάρ, Linda Lovelace. Ο Elvis με πήγε στη κουζίνα και μου έδωσε ένα γεμάτο όπλο ζητώντας μου να τον πυροβολήσω στο κεφάλι", τόνισε ο Cooper και συνέχισε αποκαλύπτοντας τις μακάβριες σκέψεις του, "Δεν ήξερα τι να κάνω. Νόμιζα πως από λεπτό σε λεπτό θα έμπαινε μέσα η ασφάλεια του και θα με σκότωνε. Μία φωνή μέσα μου, μου έλεγε προχώρα. Θα μείνεις στην ιστορία ως ο άνθρωπος που σκότωσε τον Elvis. Μία άλλη όμως μου έλεγε πως δεν μπορείς να τον σκοτώσεις. Τραυμάτισε τον καλύτερα".

Και ο Alice Cooper συμπλήρωσε λέγοντας για την αντίδραση του Βασιλιά του Rock n Roll. "Δευτερόλεπτα αργότερα όμως ο Elvis με μία κλωτσιά με αφόπλισε και με έπιασε από το λαιμό λέγοντας μου, έτσι σταματάς έναν άντρα με όπλο".

Δεν εξηγείται ο Elvis που πέθανε λίγα χρόνια αργότερα, κάτι θα είχε πάρει. Βρήκε άλλωστε και ένα άλλο τρελοκομείο, αν και τότε ο Alice Cooper ήταν μόλις 23 ετών.

Ο Alice Cooper σε λίγες μέρες εμφανίζεται στο περίφημο, Download Festival στο Donington Park.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin