Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου 
Δίδυµοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Η δύσκολη όψη Σελήνης - Ηλιου φορτίζει έντονα τη σηµερινή µέρα µε οικογενειακές και συναισθηµατικές εντάσεις. Πρακτικά ζητήµατα που εκκρεµούν εδώ και καιρό βγαίνουν στο προσκήνιο και θα χρειαστεί αρκετή αποστασιοποίηση από µέρους σας ώστε να λυθούν χωρίς κόστος. ∆ώστε έµφαση στον οικονοµικό τοµέα αλλά και στον οικογενειακό.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Σήµερα, µε τη Σελήνη σε θετική όψη µε τον Αρη και την Αφροδίτη, ευκαιρίες στον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα σάς δίνουν τη δυνατότητα να λήξετε ζητήµατα που το τελευταίο διάστηµα σας είχαν αγχώσει. Αλλά και στον συναισθηµατικό τοµέα, νέες γνωριµίες σας αλλάζουν τη διάθεση και σας υπόσχονται σχέσεις µε µέλλον.

Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Ο Αρης και η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη µε το ζώδιό σας φορτίζουν έντονα τη σηµερινή ηµέρα σε συναισθηµατικά και οικονοµικά ζητήµατα. Αποφύγετε να µπερδευτείτε µέσα από συναισθηµατικές εξάρσεις. Η περίοδος που διανύετε σάς ζητά οριστικά ξεκαθαρίσµατα και η παρορµητική συµπεριφορά µόνο αρνητικά αποτελέσµατα θα φέρει.

Παρθένος

(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Συζητήσεις και επαφές µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας και µια πλειάδα πλανητών θετικών προς εσάς σάς ευνοούν σήµερα, ώστε να αντιληφθείτε µε εποικοδοµητικό τρόπο τις λύσεις που θα σας βγάλουν από τις δυσκολίες της τελευταίας περιόδου. Φίλοι και αγαπηµένα πρόσωπα σας στηρίζουν στην προσπάθειά σας. Αποφύγετε να διολισθήσετε σε υπερβολές και συναισθηµατισµούς. Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). ∆ώστε σήµερα τον καλύτερο εαυτό σας σε κάθε σας διεκδίκηση στον επαγγελµατικό τοµέα, αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο εργασιακός σας χώρος και οι σχέσεις µε τους συνεργάτες σας διανύουν µια φάση θετικής επαναδιαπραγµάτευσης. Βρείτε λύσεις κοντά στους στόχους σας, µε τη βοήθεια των συνεργατών σας.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Οικονοµικά ζητήµατα αλλά και προσωπικά θέµατα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα ενδέχεται να σας φορτίσουν έντονα σήµερα, αν επιχειρήσετε να εµπλακείτε περισσότερο από όσο πρέπει σε αυτά. Ρίξτε το βάρος σε καινούργιους τοµείς που ανοίγονται για σας αυτή την περίοδο και αποστασιοποιηθείτε από άκοπες εντάσεις.

Τοξότης

(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Ασχοληθείτε σήµερα µε διευθετήσεις σχέσεων τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους συνοµιλητές σας και ζητήστε και απ’ αυτούς να κάνουν το ίδιο. Με τη δύσκολη όψη της Σελήνης, οικογενειακές καταστάσεις που εκκρεµούν θα χρειαστούν προσεκτική αλλά και ώριµη διαχείριση από µέρους σας.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). ∆ροµολογήστε σήµερα συζητήσεις αλλά και επαφές που τον τελευταίο καιρό είχαν δείξει να µην εξελίσσονται. Η εύνοια της Σελήνης, της Αφροδίτης, του ∆ία και η δυναµική του Αρη σάς βοηθούν, δίνοντάς σας δυναµισµό και µέτρο για να διεκπεραιώσετε τις επαφές αυτές και να οδηγηθείτε εύκολα πλέον στους στόχους σας.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Εντονα θα σας απασχολήσει σήµερα ο οικονοµικός τοµέας. Ο απότοµος τρόπος προς τους συνεργάτες σας δεν θα σας ωφελήσει. Οι δύσκολες όψεις του Ουρανού και του Αρη µε το ζώδιό σας σας εφιστούν την προσοχή σε κάθε είδους εντάσεις σε όλους τους τοµείς, καθώς και σε ατυχήµατα. Καλό θα ήταν να διοχετεύσετε την ενέργειά σας µε εποικοδοµητικό τρόπο σε µια δυναµική, δηµιουργική ενασχόληση.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης απέναντί σας µε τον Αρη και την Αφροδίτη σάς κινητοποιεί έντονα σήµερα, κυρίως σε θέµατα που αφορούν συναισθηµατικές καταστάσεις αλλά και οικονοµικά θέµατα. Αν σκέφτεστε να πραγµατοποιήσετε αγορές ή επενδύσεις αποφύγετέ το σήµερα, γιατί ο Ποσειδώνας περιπλέκει τα πράγµατα και ευνοεί τις εξαπατήσεις.

Κριός

(21 Μαρτίου - 19Απριλίου). Αξιοποιήστε σήµερα τη δυναµική της όψης Αρη - Σελήνης - Αφροδίτης και διευθετήστευπέρ σας επαγγελµατικά αλλά και συναισθηµατικά ζητήµατα. Αφήστε τα πράγµατα να κυλήσουν ήρεµα στον οικογενειακό τοµέα και εστιάστε µε θετική ενέργεια σε όλατα ωραία πράγµατα που σας συµβαίνουν αυτή την περίοδο.

Ταύρος

(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Με την παρουσία του ∆ία, του Αρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και την εύνοια της Σελήνης, η σηµερινή ηµέρα έχει αρκετή κινητικότητα στον τοµέα των σχέσεων και των οικονοµικών. Συζητήσεις και επαφές βγαίνουν στο προσκήνιο, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα, για να δώσουν λύση σε όσα σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin