Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Αθήνα - Θεσσαλονίκη με 9 ευρώ

 
Προσφορές προς το επιβατικό κοινό αρχίζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 19 Ιουνίου με σκοπό να προσελκύσει όλο και περισσότερους επιβάτες. Το εισιτήριο Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα ξεκινά από τα 9 ευρώ, ενώ προσφορές θα ισχύσουν μέσα στο καλοκαίρι για όσους αγοράζουν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους.

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να εφαρμοστεί και η νέα υπηρεσία τρένο-ταξί για ταξίδια στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη με επιστροφή αυθημερόν και ενιαίο μειωμένο εισιτήριο, που θα περιλαμβάνει το εισιτήριο και τη χρέωση του ταξί.

Το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών προβλέπει τρένα έως και 400 θέσεων, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα προσφοράς φθηνών εισιτηρίων. Κάθε βδομάδα λοιπόν θα προσφέρονται τουλάχιστον 5.000 εισιτήρια από Αθήνα - Θεσσαλονίκη με τιμές από 9 έως 59 ευρώ.

Η νέα εμπορική πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ακολουθεί το πρότυπο των αερομεταφορών και στηρίζεται στην αρχή της επιβράβευσης των επιβατών που κάνουν εγκαίρως κρατήσεις εισιτηρίων.
“Τρενο-ταξί” με ενιαίο μειωμένο εισιτήριο για τις αμαξοστοιχίες στον άξονα Θεσσαλονίκης - Αθήνας είναι η νέα υπηρεσία που θα εφαρμοστεί πιλοτικά τον επόμενο μήνα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συγκεκριμένα οι επιβάτες που ξεκινούν από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κατερίνη και Βόλο προς Αθήνα και αντίστροφα θα μπορούν με ένα ενιαίο μειωμένο εισιτήριο να ζητούν να τους περιμένει ταξί και να τους μεταφέρει στον τελικό τους προορισμό.

Η υπηρεσία θα ξεκινήσει εντός του Ιουνίου πιλοτικά για ένα τρένο που θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 5.15 το πρωί, θα φτάνει στο κέντρο της Αθήνας στις 10.25 το πρωί με επιστροφή στις 4.15 ή στις 6.15 το απόγευμα από την Αθήνα.

Χαρακτηριστικό της υπηρεσίας αυτής είναι το γεγονός ότι θα δίνεται δυνατότητα στους επιβάτες να ζητούν ταξί να τους παραλάβει από το σπίτι τους το πρωί, όπως και κατά την επιστροφή τους από τον σταθμό των τρένων προς το σπίτι τους. Το συνολικό κόστος τρένου και ταξί θα ξεκινά από 69 ευρώ μετ" επιστροφής για όσους διαμένουν στη μητροπολιτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στους τέσσερις μήνες εφαρμογής των πωλήσεων μέσω του διαδικτυακού τόπου trainose.gr, οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ, ενώ στόχος της εταιρείας είναι το Ιντερνετ να αποτελέσει το κύριο κανάλι πώλησης εισιτηρίων.
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin