Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου 
 
Δίδυµοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Θέµατα διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών θα απαιτήσουν την προσοχή σας σήµερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η έκλειψη Σελήνης απέναντί σας που πλησιάζει, σας ζητούν ουσιαστικές διευθετήσεις και την επανεξέταση ζητηµάτων γύρω από τα οποία παλινδροµούσατε στο παρελθόν µέσα από ψευτοδιλήµµατα, µε γνώµονα καινούργιες, ρεαλιστικές θέσεις.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Οι οικογενειακές, επαγγελµατικές και προσωπικές σας σχέσεις θα απαιτήσουν άµεση επανεξέταση από µέρους σας, όχι µόνο σήµερα αλλά και όλο το διάστηµα µέχρι να ολοκληρωθεί η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, τον επόµενο µήνα. Αποφύγετε τις υπερβολές και µην αναλωθείτε σε άσκοπες εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ακριβείς γίνεται στις κινήσεις σας.



Λέων

(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Προσπαθήστε σήµερα µε τον Αρη σε δύσκολη όψη να είστε λιγότερο εύθικτοι και ανυπόµονοι στον επαγγελµατικό και συναισθηµατικό τοµέα. ∆ώστε λίγο χρόνο στα πράγµατα, ώστε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας και µόνο όταν σιγουρευτείτε, κινηθείτε προς την υλοποίησή τους. Καινούργια ξεκινήµατα και νέες βάσεις προκύπτουν στον τοµέα των σχέσεων.

Παρθένος

(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Καταστάσεις που χρειάζονται µια πιο ρεαλιστική αξιολόγηση έρχονται σήµερα στο προσκήνιο. Αποφύγετε να κρίνετε µε το συναίσθηµα, τόσο στον ερωτικό όσο και τον επαγγελµατικό τοµέα. ∆είτε την αλήθεια σε σχέσεις και συνεργασίες και πράξτε αναλόγως. Το οικογενειακό περιβάλλον θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να ισορροπήσει χωρίς εντάσεις.

Ζυγός

(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Καινούργια ξεκινήµατα αλλά και συζητήσεις που προκύπτουν σήµερα, κυρίως στον επαγγελµατικό τοµέα, ανοίγουν νέους δρόµους. Στην προσπάθειά σας αυτή, µε την εύνοια της Αφροδίτης, ίσως χρειαστεί να θέσετε ξεκάθαρα αλλά µε θετικό τρόπο και χωρίς κριτική ζητήµατα που σας ενόχλησαν σε παλαιότερες συνεργασίες.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Σήµερα ίσως αισθανθείτε ιδιαίτερα ευάλωτοι, έχοντας την τάση να συναισθηµατικοποιείτε µε ένταση και να περιπλέκετε καταστάσεις στις οποίες πρέπει να σταθείτε µε ξεκάθαρο τρόπο. Τολµήστε να κάνετε καινούργιες επιλογές, όσο και αν σας λυπεί ότι ένα µέρος του περιβάλλοντος που θα θέλατε να σας ακολουθήσει, δεν θα το κάνει.

Τοξότης

(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας να πλησιάζει, οι σχέσεις µε κάποια συγγενικά πρόσωπα ενδέχεται σήµερα να περάσουν κρίση, κυρίως όσον αφορά περιουσιακά ζητήµατα. Με την Αφροδίτη απέναντί σας, ο τοµέας των επαφών και των σχέσεων ευνοείται, αλλά καλό είναι να κάνετε αργά βήµατα, µέχρι να ξεκαθαριστούν γεγονότα αλλά και να είστε σίγουροι ότι αυτά που λέγονται εννοούνται.

Αιγόκερως

(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Μια νέα πορεία ξεκινά για εσάς, κυρίως όσον αφορά τον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα. Η εύνοια του ∆ία που εισέρχεται σήµερα στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, διαµορφώνει τις προϋποθέσεις ώστε να κάνετε παρελθόν όλα όσα σας δηµιούργησαν ανασφάλεια και φόβο το προηγούµενο διάστηµα.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Αρκετά ευνοϊκή η σηµερινή µέρα, τόσο στον ψυχολογικό όσο και στον τοµέα των σχέσεων. Οι κινήσεις που κάνετε στηρίζονται από το περιβάλλον σας. Η ρεαλιστική προσέγγιση είναι το µόνο που πρέπει να επιδιώξετε, µιας και η δύσκολη όψη του ∆ία που εισέρχεται σήµερα στον Ταύρο, ευνοεί τις υπερβολικά αισιόδοξες κινήσεις που βασίζονται ουσιαστικά σε πλάνες.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Προσπαθήστε σήµερα να είστε όσο πιο συγκεκριµένοι γίνεται σε συζητήσεις µε συνεργάτες αλλά και τον σύντροφό σας. Το περιβάλλον σας είναι ιδιαίτερα θετικό και πολύ έτοιµο να σας δώσει λύσεις, αρκεί να έχετε αξιολογήσει και να είστε ξεκάθαροι σε αυτό που θα ζητήσετε. Μια συζήτηση µε τον σύντροφό σας, σας βοηθάει να χαλαρώσετε.

Κριός

(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Η ένταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στα επαγγελµατικά σας δηµιουργεί αρκετή πίεση και άγχος. Αυτήν την περίοδο προχωρήστε σε ανακατατάξεις και µε έντονα επαναστατική διάθεση αλλάξτε ό,τι λειτουργούσε αποσταθεροποιητικά. Επανεξετάστε πεποιθήσεις και σχέσεις χρόνων που δεν βοηθούν στην εξέλιξή σας και απελευθερώστε τον εαυτό σας από αυτές.

Ταύρος

(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Παρ’ όλες τις εντάσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστηµα, η είσοδος του ∆ία στο ζώδιό σας σήµερα προµηνύει µια περίοδο ευηµερίας σε κάθε τοµέα. Αν και νιώθετε µπερδεµένοι στον συναισθηµατικό τοµέα, αποφύγετε τις συζητήσεις, που το µόνο αποτέλεσµά τους θα είναι να περιπλέξουν τα πράγµατα και θα σας παγώσουν συναισθηµατικά.



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin