Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Έμεινε άταφος για 5 μέρες λόγω... απεργιών! Και έρχονται και χειρότερα

 
Μετά από διάστημα πέντε ημερών (!) κατάφεραν να θάψουν οι συγγενείς του τον 60χρονο που αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας.

Αυτό συνέβη διότι μεσολάβησε το τριήμερο της αργίας του Αγ. Πνεύματος με αποτέλεσμα να μην γίνει ιατροδικαστική εξέταση της σορού του αυτόχειρα.

Σύμφωνα με το e-enimerosi.gr, η καταγγελία έγινε στο ράδιο «Ζυγός» από τον Ζήση Καραγιάννη, συγγενή του 60χρονου, ο οποίος τόνισε ότι «ο θανών ξάδελφός του επέλεξε λάθος μέρα να δώσει τέλος στην ζωή του και δεν υπολόγισε τις αργίες του ελληνικού δημοσίου».

Αρχικά συνάντησε την άρνηση του ιατροδικαστή Λάρισας στο να γίνει η απαιτούμενη νεκροψία – νεκροτομή ενώ όταν απευθύνθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Τρικάλων για να του χορηγήσει την άδεια μεταφοράς της σορού στην Θεσσαλονίκη όπου και είχε κανονίσει να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση από ιατροδικαστή πανεπιστημιακού νοσοκομείου, ούτε αυτό συνέβη καθώς θα έπρεπε ο διαθέσιμος ιατροδικαστής να βρίσκεται εντός της Περιφέρειας Θεσσαλίας και όχι σε άλλη περιφέρεια της χώρας.

Τελικά η ιατροδικαστική εξέταση έγινε την περασμένη Τρίτη 14 Ιουνίου στην Λάρισα και οι συγγενείς του 60χρονου τον κήδευσαν το απόγευμα της ίδιας μέρας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin