Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon 40χρονη έκοψε το πέος του επίδοξου βιαστή της!

 

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί τμήματος του Μπαγκλαντές όταν είδαν τα πειστήρια του βιασμού μιας 40χρονης γυναίκας. Τους παρέδωσε μέσα σε νάιλον σακούλα το πέος του άνδρα που, όπως ισχυρίζεται, της επιτέθηκε.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Μιρζαπουρ του Τζαλακάθι 200 περίπου χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας Ντάκα. Η 40χρονη Monju Begum, μητέρα τριών παιδιών ισχυρίστηκε πως ο γείτονάς της Μοχάμελ Χακ Μαζι την έσυρε με τη βία μέσα σε ένα χαμόσπιτο και προσπάθησε να τη βιάσει. Όπως είπε η ίδια στην αστυνομία ο γείτονάς της την παρενοχλούσε εδώ και έξι μήνες και όταν είδε πως δεν ενέδιδε της επιτέθηκε.

Ωστόσο, η εκδοχή του άνδρα είναι διαφορετική. Ο ίδιος, που νοσηλεύεται σε κοντινό νοσοκομείο αρνείται τις κατηγορίες και αντικρούει λέγοντας πως η γυναίκα ψεύδεται και το έκανε για να τον εκδικηθεί.

"Διατηρούσαμε παράνομο δεσμό. Πρόσφατα μου πρότεινε να το σκάσουμε και να πάμε να εγκατασταθούμε στην Ντακα. Αρνήθηκα και της είπα ότι δεν μπορώ να αφήσω την γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ετσι θέλησε να με εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο" είπε ο ίδιος μιλώντας στο BBC από το νοσοκομείο του Μπαρισαλ όπου νοσηλεύεται μετά τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ώστε να καταστεί δυνατή η ούρηση μετά τις νέες συνθήκες καθώς η αποκατάσταση του πέους δεν υπήρξε δυνατή.

"Η αστυνομία έφερε το πέος αρκετές ώρες μετά το περιστατικό με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η επανακόλληση. Του προσφέρουμε την κατάλληλη θεραπεία ώστε να μπορεί να ουρήσει κανονικά δίχως το πέος" είπε ο θεράπων γιατρός του.

Θα τον συλλάβουμε όταν η κλινική κατάστασή του το επιτρέψει δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Αμπούλ Καέρ μιλώντας στο BBC και χαρακτήρισε το περιστατικό ασυνήθιστο. "Απ΄ όσο γνωρίζω αυτή είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα φέρνει στο αστυνομικό τμήμα το πέος του επίδοξου βιαστή ως πειστήριο" πρόσθεσε.  




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin