Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου 
Δίδυµοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Ο Ερµής στο ζώδιό σας σε όψη µε τον Ποσειδώνα απαιτεί να διαχειριστείτε µε µέτρο και διαύγεια τις όποιες ανατροπές σήµερα τόσο στον συναισθηµατικό όσο και στον οικογενειακό και επαγγελµατικό τοµέα. ∆ώστε έµφαση σε δοµικές αλλαγές συµπεριφοράς και αποφύγετε πολώσεις, εκρήξεις, ακραίες συµπεριφορές που µόνο αρνητικό αποτέλεσµα θα φέρουν.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η θετική όψη της κυβερνήτριάς σας Σελήνης στο ζώδιό σας µε τον Ποσειδώνα φορτίζει εξαιρετικά θετικά σήµερα κάθε σας δραστηριότητα. Από την άλλη, η όψη της µε τον Ουρανό σας επιφυλάσσει εντάσεις και ανατροπές. Ασχοληθείτε µε τις σχέσεις που αισθάνεστε ότι έχετε παραµελήσει αλλά παράλληλα οι αδέσµευτοι φίλοι του ζωδίου δοκιµάστε την τύχη σας µέσα από νέες.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η σηµερινή ηµέρα, µε τον Ερµή σε δύσκολη όψη µε τον Ποσειδώνα, σας εφιστά την προσοχή σε θέµατα επικοινωνίας σε κάθε τοµέα. Επαφές και συζητήσεις κάθε τύπου θα χρειαστούν προσοχή και ακρίβεια κινήσεων. Αποφύγετε σχόλια εις βάρος τρίτων, µετριάστε τη διάθεσή σας για κριτική και κρατήστε τους τόνους χαµηλά, αξιοποιώντας την εύνοια του Κρόνου και του Ουρανού.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Οι θετικές όψεις του Ερµή, του Αρη και της Αφροδίτης σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε µε θετικό τρόπο σχέσεις στον επαγγελµατικό όσο και οικονοµικό τοµέα και σας επιτρέπουν να αποφύγετε τις συγχύσεις που σας επιφυλάσσει η όψη Ερµή - Ποσειδώνα. Οργανώστε συνευρέσεις και βραδιές µε αγαπηµένα πρόσωπα και αποφύγετε εντάσεις και µπερδέµατα. Στον ερωτικό τοµέα οι αδέσµευτοι δοκιµάστε µε επιφύλαξη την τύχη σας σε νέες γνωριµίες.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σήµερα στον συναισθηµατικό τοµέα καλό είναι να ληφθούν κάτω από κλίµα διαύγειας και ρεαλισµού και όχι µε τη χαοτική διάθεση που εµπεριέχει η όψη του Ερµή µε τον Ποσειδώνα. Οι θετικές όψεις του Ηλιου αλλά και ο Κρόνος στο ζώδιό σας σας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντάς σας θετική διέξοδο και έκβαση.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Η Σελήνη σε όψη µε τον Ποσειδώνα, ευνοεί σήµερα τη δράση στον συναισθηµατικό όσο και στον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα, αρκεί να παρακάµψετε τις εντάσεις της όψης Ερµή - Ποσειδώνα. Αν µετακινηθείτε το Σαββατοκύριακο, κάντε το µε προσοχή, αποφεύγοντας παρακινδυνευµένες κινήσεις και µην αφήνοντας τίποτα για την τελευταία στιγµή.

Τοξότης

(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Παράξενα και µπερδεµένα σενάρια βγαίνουν στο προσκήνιο σήµερα, µε τον Ερµή απέναντί σας σε όψη µε τον Ποσειδώνα, όσον αφορά τον επαγγελµατικό τοµέα αλλά και ασαφείς συζητήσεις µε το κοντινό περιβάλλον ή τον σύντροφό σας. Η ηµέρα αλλά και το ερχόµενο Σαββατοκύριακο σας εφιστούν την προσοχή σε θέµατα µετακινήσεων, ανεδαφικές ευκαιρίες αλλά και σε υπερβολές και καταχρήσεις.

Αιγόκερως

(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η Σελήνη απέναντί σας θέτει σήµερα προτεραιότητα σε θέµατα που αφορούν την οικογένεια, τον σύντροφο και την εργασία σας. Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν ώστε να επαναξιολογήσετε χαοτικές καταστάσεις του παρελθόντος. Η δε δύσκολη όψη της Σελήνης µε τον Ουρανό σας ζητά να είστε προσεκτικοί διότι εγκυµονεί εντάσεις και ανατροπές στον συναισθηµατικό τοµέα.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η σύγκρουση ανάµεσα σε ισχυρές συναισθηµατικές παρορµήσεις µέσα σας και στην αναγκαιότητα απαραίτητων πρακτικών κινήσεων στο εξωτερικό περιβάλλον σας διχάζει σήµερα µε την όψη Σελήνης - Ουρανού. Λειτουργήστε µε τη δεύτερη σκέψη, λέγοντας την αλήθεια σας και αποφεύγοντας εντάσεις µε οικεία και αγαπηµένα πρόσωπα. Η τήρηση του µέτρου είναι το κλειδί για εσάς αυτή την περίοδο.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η θετική όψη της Σελήνης µε τον Ποσειδώνα ευνοεί σήµερα επαγγελµατικές συζητήσεις που ενδεχοµένως να εµπλέκονται και µε συναισθηµατικά θέµατα. Η θετική αντιµετώπιση των προσώπων του περιβάλλοντός σας αλλά και κοντινών σας ατόµων σας δείχνει πώς να ξεκαθαρίσετε µπερδεµένες καταστάσεις αλλά και να αντιληφθείτε τον τρόπο µε τον οποίο θα βγείτε από αυτές.

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Επαγγελµατικοί στόχοι αλλά και οικονοµικές κινήσεις θα χρειαστούν αρκετή προσοχή. Αποφύγετε παράτολµες κινήσεις, επενδύσεις αλλά και συγχύσεις µε την όψη Ερµή - Ποσειδώνα τόσο στον συναισθηµατικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα. Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να ασχοληθείτε µε τη στήριξη, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε θέµα υγείας, κάποιου αγαπηµένου σας προσώπου.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η σηµερινή µέρα ευνοεί την εξέλιξη οικονοµικών υποθέσεων. Συζητήσεις µε κοντινά πρόσωπα αλλά και ξεκαθαρίσµατα προϋποθέτουν να έχετε καταλήξει µε σαφήνεια µε τον εαυτό σας. Αποφύγετε ανατροπές και ταλαιπωρία στον τοµέα των µετακινήσεων και χειριστείτε προσεκτικά συζητήσεις µε συνεργάτες που περιέχουν ασάφειες και σας θέτουν διλήµµατα.



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin