Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου 
Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Το κλείσιμο ισχυρών καρμικών ζητημάτων που σας απασχόλησαν για εξαιρετικά μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Η επήρεια μιας εξαιρετικά σημαντικής έκλειψης στο ζώδιό σας που πλησιάζει, σας ζητά να αναλάβετε την ευθύνη να κάνετε παρελθόν χρόνια αρνητικά ζητήματα, αλλάζοντας πορεία σε κάθε τομέα της ζωής σας και κάνοντας χώρο για νέες ευκαιρίες.


Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Η σημερινή μέρα σάς ευνοεί εξαιρετικά, αρκεί να κατανοήσετε πως εκτός από τον ανταγωνισμό, τις πολεμικές τεχνικές και την επιβολή της δύναμης με κάθε τρόπο υπάρχει και η συνεργασία, η μοιρασιά και η συντροφικότητα. Χειριστείτε με θετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας συναντήσεις και επαφές, ώστε να οδηγήσετε τις εξελίξεις εκεί που επιθυμείτε.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Σήμερα, με την όψη Αρη - Σελήνης - Κρόνου, αποφύγετε υπερβολές στον προσωπικό τομέα. Μην παίξετε μία τον ρόλο του θύματος και μία του θύτη, με στόχο να ελέγξετε πρόσωπα και καταστάσεις. Παραμείνετε διαυγείς, ειλικρινείς και ξεκάθαροι, τόσο μέσα σας όσο και προς το περιβάλλον σας, αρνούμενοι να παλινδρομήσετε σε συμπεριφορές που σας υποτιμούν και σας επιβουλεύονται.

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Η όψη της Σελήνης με τον Αρη και τον Κρόνο σάς κινητοποιεί σήμερα ώστε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις στον οικογενειακό, συναισθηματικό αλλά και επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε να δώσετε ενέργεια σε παρασκηνιακές κινήσεις, εστιάζοντας στην αλήθεια σας και σε τρόπους άμεσης επίλυσης των όποιων ζητημάτων παρουσιαστούν.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Αυτή την περίοδο καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κοιτώντας κατάματα τις επιλογές σας και παύοντας να κρύβεστε πίσω από πρόσωπα, καταστάσεις και ιδεολογικές κατασκευές. Επαναπροσεγγίστε με καθαρότητα, διαύγεια και ψυχική ευθύνη θέματα σχέσεων, επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στρατηγικές που αφορούν την οικονομική σας αυτονομία. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σε όψη με τον Κρόνο και τον Αρη, σας βοηθά να βγείτε από ασαφείς και μπερδεμένες καταστάσεις, στηριζόμενοι στην αλήθεια και τη ρεαλιστική πραγματικότητα. Αυτή την περίοδο σας ζητείται να ξεκαθαρίσετε τα πιστεύω και τις ηθικές σας αξίες, τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας, ενεργοποιώντας με ωριμότητα και πειθαρχία τους στόχους σας.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Ισχυρές αντιπαραθέσεις στον αισθηματικό και οικογενειακό τομέα φορτίζουν με ένταση και αποκαλύψεις τη σημερινή μέρα για εσάς. Αποφύγετε να απαντήσετε σε αψυχολόγητες συμπεριφορές που στόχο έχουν να σας μπερδέψουν και να σας ενοχοποιήσουν. Συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα εδραιώνουν νέες συνεργασίες. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα, αρκεί να κινηθείτε με διαφάνεια.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Εξαιρετικά θετική η σημερινή μέρα για την προώθηση και την εξέλιξη σημαντικών θεμάτων σε κάθε τομέα. Η όψη της Σελήνης και του Αρη σάς δίνει τις ευκαιρίες και το υποστηρικτικό περιβάλλον που χρειάζεστε για την υλοποίηση των στόχων σας, αλλά και ζητά από εσάς μεθοδικότητα, μέτρο και ωριμότητα.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Με την όψη Αρη - Σελήνης, έντονη συναισθηματική φόρτιση περιέχει η σημερινή μέρα για εσάς. Σημαντικές καταστάσεις κινητοποιούνται μέσα σας αυτή την περίοδο, τις οποίες όσο καταπιέζετε και απωθείτε τόσο αυτές σας αποδιοργανώνουν. Εστιάστε σε αυτό που θέλει να σας πει ο εαυτός σας, παρακάμπτοντας την άρνηση και δίνοντάς του ενέργεια να σας το αποκαλύψει.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Ο συναισθηματικός και πρακτικός φόβος στην καθημερινότητά σας καλό είναι να αντιμετωπιστεί με αποστασιοποίηση και νέες οργανωτικές δομές ώστε να πάψει σταδιακά να ανακυκλώνεται. Χαλαρώστε. Οσο προσπαθείτε εντελώς απορρυθμισμένοι και κατάκοποι να ιεραρχήσετε καταστάσεις και γεγονότα τόσο θα αποδιοργανώνεστε και θα απογοητεύεστε.

Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Η όψη της Σελήνης με τον Αρη και τον Κρόνο σάς στρέφει να διερευνήσετε σήμερα σε βάθος μπερδεμένες καταστάσεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, αποκαλύπτοντας έτσι τις αιτίες σημαντικών δυσλειτουργιών. Καινούργιες στρατηγικές, με την επίγνωση του τι είναι αυτό που στρεβλώνει τα πράγματα, βρίσκουν σημαντικούς υποστηρικτές και θετική αντιμετώπιση.

Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Χειριστείτε με διαύγεια και αυτοπεποίθηση θέματα σχέσεων και συνεργασιών που αφορούν την εναρμόνιση καταστάσεων και την απόδοση του δικαίου. Αποφύγετε να διολισθήσετε σε ακραίες συμπεριφορές, όποια και να είναι η διάθεση του συνομιλητή σας. Δώστε ενέργεια σε νέες ενθαρρυντικές καταστάσεις και πάψτε να αναλώνεστε σε άσκοπες προσπάθειες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin