Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα 27 Ιουνίου

http://www.faretra.gr/images/1_7cm3c.jpg 

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.
Κριός

Είναι μέσα στο πρόγραμμα να εγκαταλείψετε κάτι ή κάποιον που κάποτε αγαπούσατε αλλά που δεν έχει την ίδια εκτίμηση ή θέση στην ζωή σας σήμερα. Αισθηματικές συγκρούσεις και εσωτερικές αναστολές είναι πολύ πιθανές σήμερα (Προβλήματα με αγαπημένα πρόσωπα. Απαγορεύσεις ή εσωτερικές συγκρούσεις. Η απώλεια κάποιου αγαπητού προσώπου από το άμεσο περιβάλλον κάποιου. Χωρισμός ή απώλεια του συντρόφου).


Ταύρος

Αυτές τις ημέρες έχετε την τάση να επενδύσετε χρόνο και χρήμα για να κάνετε το περιβάλλον σας ή τον χώρο της ενασχόλησής σας πιο όμορφο και άνετο. Κοινωνικές συγκεντρώσεις είναι επίσης πολύ θετικές για σας σήμερα. Ο αισθηματικός σας δεσμός θα γίνει πιο αρμονικός και ικανοποιητικός και θα βρίσκετε χρόνο να δώσετε περισσότερη προσοχή και φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Αυτοπεποίθηση, η φυσική σας ενέργεια και το κουράγιο είναι ψηλά, γι' αυτό είναι καλή στιγμή να αναλάβετε οποιοδήποτε σχέδιο ή πρόκληση που σας προσφέρεται, ειδικά αν αφορά ανταγωνισμό και προσωπική επιβεβαίωση. Έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή αρχηγία αυτό τον καιρό.

Καρκίνος

Αυτή την ημέρα ίσως καταπιαστείτε μανιωδώς με το να απαλλαγείτε από κάτι, υποτιμώντας σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις - μια ολική επανεξέταση κάποιου σημαντικού τομέα της ζωής σας. Είστε δυνατοί και ίσως πιέζετε τον εαυτό σας και υπερεκτιμάτε τα ψυχολογικά και συναισθηματικά σας αποθέματα. Αν και έχετε τις καλύτερες προθέσεις τείνετε να ενεργείτε αυθόρμητα, να εργάζεστε με βιασύνη προκειμένου να φτάσετε κάποιο στόχο τον οποίο ίσως καλά-καλά να μην γνωρίζετε. Η κρυφή σας ανάγκη για δύναμη και έλεγχο είναι επείγουσα σήμερα και οι διαμάχες ισχύος με τους άλλους είναι πολύ πιθανές.

Λέων

Η επιθυμία σας για συζήτηση ή ανταλλαγή ιδεών επάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημά σας δεν θα βρίσκει εύκολα ανταπόκριση από τους άλλους (Συχνές διαφορές απόψεων με τους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον. "Κουτσομπολιό" ή κάποιες κακές κριτικές. Ευαισθησία με τον νευρικό σύστημα. Πιθανά προβλήματα με το στομάχι).

Παρθένος

Είστε συμπονετικοί, συμπαραστατικοί και πολύ συναισθηματικοί αυτό τον καιρό. Η φαντασία σας δραστηριοποιείται επίσης και ίσως νιώσετε εμπνευσμένοι να επιδιώξετε τα όνειρά σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η διαίσθησή σας είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα και φρόνιμο θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε σχεδιάζοντας μελλοντικά πράγματα τα οποία θα αποδώσουν (Προσοχή στην υγεία σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε από άτομα και καταστάσεις που αργότερα θα σας κάνουν να μετανιώσετε για κάποια προσωρινή σας αδυναμία ή υπερευαισθησία).

Ζυγός

Καθημερινές μικρο-υποχρεώσεις και καθήκοντα σας ενοχλούν σήμερα. Ξαφνικά ίσως αισθάνεστε ανικανοποίητοι με την ίδια σας την ζωή με τα αποκτήματά σας, τα χρήματά σας ή και με ανθρώπους που δεν σας έχουν ενοχλήσει ποτέ.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα σχεδιάζοντας καλύτερα το αύριο. Τα ευχάριστα νέα και οι ωφέλιμες καταστάσεις δεν θα λείψουν από την ζωή σας σήμερα αλλά αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό.

Τοξότης

Μια ιδιαίτερη διάθεση και ικανότητα για δραστηριότητα και οργάνωση σήμερα. Πολλά πράγματα θα σας έρχονται πιο εύκολα από ότι υπολογίζατε δίνοντάς σας το δικαίωμα να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ταχύτητα στην επίτευξη των στόχων σας. Εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες σήμερα χωρίς καθυστέρηση.

Αιγόκερως

Η φαντασία και η έμπνευσή σας είναι πολύ ψηλά και η επιθυμία σας για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι έξω από το καθημερινό και τετριμμένο είναι πολύ έντονη. Ίσως να μην είστε σε θέση να συγκεντρωθείτε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και καθόλου απίθανο να συλλάβετε τον εαυτό σας συχνά να ονειροπολεί.

Υδροχόος

Μην αφήσετε όμως τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την μεγάλη επιτυχία ή τα ικανοποιητικά αποτελέσματα κάποιας ουσιαστικής αλλαγής στην ενασχόλησή σας. Η υπερ-εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η αισιοδοξία πιθανό να σας κάνουν να γίνετε υπερβολικοί με τα έξοδά σας ή να επενδύσετε περισσότερα απ' ότι θα λάβετε σε καταστάσεις και ανθρώπους με πιθανό αποτέλεσμα να απογοητευτείτε. Γενικά αυτή είναι μια πολύ καλή ημέρα, αλλά αποφύγετε τις υπερβολές ή μην επενδύετε περισσότερα απ' ότι μπορείτε να πάρετε (Σε καταστάσεις και ανθρώπους).

Ιχθύες
Μια πολύ καλή ημέρα σε ότι αφορά αυτο-συγκέντωση και διανοητική καθαρότητα σήμερα. Οι στιγμές απογοήτευσης όμως δεν θα σας λείψουν. Από την φύση σας ο ανοικτός και πλατύς τρόπος σκέψης ίσως να μην μπορεί να αποδεχτεί μια καινούργια κατάσταση πραγμάτων στη ζωή σας. Η ημέρα όμως των σοβαρών αποφάσεων έχει πλησιάσει για σας σήμερα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο έξυπνα ή συντηρητικά θα φερθείτε σήμερα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin