Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 24/06/2011

 
Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, λίγες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινότερα τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας και μικρή περαιτέρω εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 19 έως 28 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς στην πόλη της Αθήνας και στα νότια και στους 30 βαθμούς στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξασθένηση το βράδυ.

Καλό καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin