Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια :Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23/6

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23/6 
Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Η δύσκολη όψη της Σελήνης µε τον Ουρανό εγκυµονεί αντιπαραθέσεις στον τοµέα των σχέσεων, οι οποίες εύκολα µπορούν να προκληθούν τόσο από συζητήσεις όσο και από την προσπάθεια να επιβάλετε την άποψή σας. Η µέρα δεν ευνοεί σε καµία περίπτωση ξεκαθαρίσµατα, µιας και εύκολα µπορούν να περάσουν σε άγονες αντιδικίες.

Λέων

(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Η ασάφεια των τελευταίων ηµερών τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα και η δυσκολία να λάβετε σαφείς απαντήσεις λειτουργούν αποδιοργανωτικά. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Hλιου στον Αιγόκερω σας βοηθά να κινηθείτε µε ψυχραιµία και σταθερότητα ενάντια στις στρεβλές κινήσεις του περιβάλλοντός σας.

Παρθένος

(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Κινηθείτε σήµερα προσεκτικά σε θέµατα οργάνωσης, επαγγελµατικές υποθέσεις, µετακινήσεις και ταξίδια εσωτερικού και µην υπογράψετε συµφωνίες αν δεν έχετε ελέγξει όλες τις παραµέτρους. Ο Αρης και η όψη Σελήνης - Ουρανού σάς κρούουν τον κώδωνα όσον αφορά ζητήµατα που έχουν σχέση µε θυµωµένες ενέργειες και συµπεριφορές, µπερδέµατα και συγχύσεις.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Οι όψεις του Ουρανού και της Σελήνης απέναντί σας, µε τον Κρόνο στο ζώδιό σας, σας δίνουν σήµερα τη δυνατότητα να ξεπεράσετε καταστάσεις του παρελθόντος µέσα από αποκαλύψεις και ανατροπές. Ξεµπλοκάρετε, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον συναισθηµατικό τοµέα, αγκυλώσεις που σας κρατούν στάσιµους, κινούµενοι µε λογική και µέτρο.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Σήµερα, µε τη Σελήνη σε δύσκολη όψη µε τον Πλούτωνα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα προσωπικά ζητήµατα. Στον αισθηµατικό τοµέα, η κατάσταση εµφανίζεται δύσκολη για όσους είστε δεσµευµένοι, διότι ούτε εσείς ούτε ο σύντροφός σας καταβάλλετε τις απαιτούµενες προσπάθειες για να βελτιώσετε το άσχηµο κλίµα που έχει δηµιουργηθεί τελευταία. Σε πιθανές συζητήσεις φροντίστε να κρατήσετε χαµηλούς τόνους.

Τοξότης

(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Μετακινήσεις αλλά και συζητήσεις κάθε τύπου θα χρειαστούν προσοχή και ακρίβεια κινήσεων. Η Σελήνη απέναντί σας ευνοεί τις βαθιές, εγκάρδιες συζητήσεις και τις συναντήσεις µε αγαπηµένα πρόσωπα. Μην καταναλωθείτε άλλο σε σχέσεις και δραστηριότητες που είναι και παραµένουν µπλοκαρισµένες παρά τις προσπάθειές σας.

Αιγόκερως

(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Χειριστείτε επαγγελµατικά θέµατα αλλά και οικογενειακές υποθέσεις που προκύπτουν µε ψυχραιµία και χωρίς να κινηθείτε σε ακραίες αντιµετωπίσεις. Η περίοδος που διανύουµε είναι πολύ φορτισµένη και αυτό εύκολα µπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού. Ο,τι αισθάνεστε ότι σας πισωγυρίζει, ήρθε η ώρα να φύγει από τη ζωή σας.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Η ευνοϊκή όψη του Αρη φορτίζει µε δυναµισµό τη σηµερινή µέρα για σας, παρ’ όλ’ αυτά θα χρειαστούν αρκετή προσοχή και ρεαλιστικές αξιολογήσεις από µέρους σας. Ανοιχτείτε µε την εύνοια της Αφροδίτης σε θετικές προτάσεις, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον συναισθηµατικό τοµέα, αλλά µη βιαστείτε να τις οριστικοποιήσετε.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Καλό θα είναι να αποφύγετε τις µετακινήσεις και την ταλαιπωρία που µπορεί να φέρουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις, καθώς η όψη της Σελήνης µε τον Ουρανό φέρνει ισχυρές αλήθειες και αποκαλύψεις. Οσο και αν πιέζεστε, δείτε τις ανατροπές αυτές σαν δυνατότητες για µια νέα πορεία πραγµάτων.

Κριός

(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Η όψη της Σελήνης από το ζώδιό σας µε τον Ουρανό αλλά και η δύσκολη όψη τους µε τον Πλούτωνα και τον Κρόνο φορτίζουν έντονα τη σηµερινή µέρα µε αποκαλύψεις, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον τοµέα των σχέσεων. Τοποθετηθείτε ξεκάθαρα και υποστηρίξτε τις απόψεις σας, αλλά µην αναλωθείτε σε άσκοπες συγκρούσεις και εκρήξεις οργής.

Ταύρος

(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Η ισχυρή θετική όψη του ∆ία από το ζώδιό σας µε τον Πλούτωνα δείχνει ότι η σηµερινή µέρα περιέχει σηµαντικές επαγγελµατικές και οικονοµικές εξελίξεις για εσάς. Σας δίνεται η δυνατότητα, µέσα από νέους τρόπους, να ανατρέψετε αρνητικά δεδοµένα και παγιωµένες καταστάσεις στον τοµέα των σχέσεων, αλλά και σε επαγγελµατικά, οικογενειακά και οικονοµικά θέµατα.

Δίδυµοι

(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Θετικές συζητήσεις, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα, φαίνεται πως µπορούν να σας βγάλουν από την πίεση της προηγούµενης περιόδου, αρκεί να είστε έτοιµοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Εστιάστε σε ρεαλιστικούς τρόπους που θα σας κάνουν πιο αξιόπιστους προς το περιβάλλον σας και αποφύγετε τις υπεραισιόδοξες αξιολογήσεις.



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin