Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Για 14η μέρα οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

Για 14η μέρα οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα 
Για 14η μέρα οι αγανακτισμένοι πολίτες βρίσκονται στο Σύνταγμα με το ίδιο πάθος και με την ίδια πάνω-κάτω συνθηματολογία αλλά και με τους πλανόδιους μικροπωλητές να επιστρέφουν στη θέση τους, μετά τη σαφώς πιο διακριτική παρουσία τους κατά τη Δευτέρα.

«Το ζήτημα είναι ο κόσμος να ξέρει γιατί έρχεται εδώ, όχι να το κάνει επειδή έγινε μόδα», λέει ο Νίκος Αμπατζόγλου, ιδιωτικός υπάλληλος, που όποτε βρίσκει χρόνο έρχεται στο Σύνταγμα. Διαφορετική άποψη έχει ο φίλος του Βαγγέλης.


«Ακόμα και ως μόδα να το δει κανείς, κάτι μένει». Στη συνέλευση, με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, συζητούν επί πολλή ώρα τα διαδικαστικά θέματα. Παρόλα αυτά όσοι την παρακολουθούν, και είναι πολλοί, δεν δείχνουν να ενοχλούνται.

Ενα από τα θέματα που ζητείται να τεθεί στη συνέλευση είναι και η εκπροσώπηση των αγανακτισμένων στα media. Και αυτό διότι σε αρκετό κόσμο, από ό,τι φαίνεται τουλάχιστον, δεν αρέσει η παρουσία διαφόρων που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι των αγανακτισμένων σε κανάλια και εφημερίδες.

Γι' αυτό προτείνεται, τουλάχιστον να τεθεί στη συζήτηση, τα ψηφίσματα της συνέλευσης να στέλνονται στα ΜΜΕ. «Κατά τη γνώμη μου μικρή σημασία έχει αυτό», λέει ο Β.Δ. που παρακολουθεί τη συνέλευση. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να θεωρεί αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια ως εκπροσώπους. Και κυρίως, δεν νομίζω ότι κανείς περιμένει τα ΜΜΕ για να αποκτήσει άποψη για το θέμα. Το Σύνταγμα είναι δίπλα , ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν έχουν έρθει ακόμα. Οσοι δεν θέλουν να περάσουν έστω και από περιέργεια, είχαν διαμορφώσει την άποψή τους προτού καν ξεκινήσουν τα γεγονότα», λέει. 


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin