Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου


Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου
Δίδυµοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Η Σελήνη σήµερα σε ευνοϊκή όψη µε τον Hλιο στο ζώδιό σας, φορτίζει έντονα τις δραστηριότητές σας, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον οικονοµικό τοµέα µέσα από συναντήσεις και θετικές επαφές. Σε συναισθηµατικό επίπεδο, η σηµερινή µέρα σάς καλεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, φροντίζοντας να αναπληρώσετε κενά στη σχέση σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Σήµερα, µε την όψη συνόδου της κυβερνήτιδάς σας Σελήνης µε τον Κρόνο, δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις σχέσεις σας µε κοντινά σας πρόσωπα και συνεργάτες. Αν δείτε τα πράγµατα αντικειµενικά, θα διαπιστώσετε πως κι εσείς έχετε ένα µερίδιο ευθύνης και η παραδοχή αυτής της διαπίστωσης θα φέρει σηµαντική ισορροπία µε τους γύρω σας. Αποφύγετε να κινηθείτε ανοργάνωτα στον τοµέα των µετακινήσεων.

Λέων

(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Με την όψη Σελήνης - Κρόνου στο ζώδιο του Ζυγού, η τακτοποίηση µιας συνεργασίας ή της σχέσης µε τον σύντροφό σας, θα σας απασχολήσει αρκετά έντονα σήµερα. Στον ερωτικό τοµέα, αποφύγετε πισωγυρίσµατα και λάθη στις επιλογές σας. Τα οικονοµικά σας, αν οργανωθούν σωστά, περνούν σε θετική πορεία που θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Η σηµερινή µέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, µε την Αφροδίτη, τον ∆ία και τον Αρη να φορτίζουν θετικά κάθε σας επιδίωξη. Κινηθείτε αξιοποιώντας τις ευκαιρίες αλλά και τη θετική διάθεση των προσώπων του περιβάλλοντός σας, µεταλλάσσοντας τα κακώς κείµενα της τελευταίας περιόδου σε κάθε τοµέα σε νέες, θετικές επιρροές.

Ζυγός

(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Η ευνοϊκή όψη του Ηλιου και του Ερµή από το φιλικό σας ζώδιο των ∆ιδύµων µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να δράσετε µε σκοπό να διευθετήσετε µε τη βοήθεια σηµαντικών προσώπων οικονοµικά αλλά και επαγγελµατικά σας σχέδια. Αποφύγετε στον συναισθηµατικό τοµέα µε την όψη Σελήνης - Κρόνου συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Αρκετές θα είναι οι συναντήσεις και σήµερα αλλά και το Σαββατοκύριακο µε αγαπηµένα πρόσωπα και το σίγουρο είναι πως θα περάσετε πολύ καλά. ∆εν αποκλείεται µια ερωτική γνωριµία σε κάποια µετακίνηση να εξελιχθεί εξαιρετικά. ∆ραστήρια θα είναι η σηµερινή ηµέρα όσον αφορά τα ταξίδια αλλά και τη διασκέδαση.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). ∆ραστηριοποιηθείτε και χρησιµοποιήστε την εύνοια προσώπων και καταστάσεων προς όφελός σας. Κινηθείτε όµως προσεκτικά σε νοµικές υποθέσεις και µην υπογράψετε συµφωνίες αν δεν έχετε ελέγξει όλες τις παραµέτρους. ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή σε νέα ξεκινήµατα αλλά και ζητήµατα σχέσεων µε την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας να πλησιάζει.

Αιγόκερως

(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Η Σελήνη σε δύσκολη όψη µε τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, αλλά και σε όψη µε τον Κρόνο και τον Ουρανό σάς εφιστά την προσοχή τόσο σε επαγγελµατικές όσο και σε οικογενειακές σχέσεις που εύκολα µπορούν να σας οδηγήσουν σε ρήξεις και καβγάδες. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης και του ∆ία, και διευθετήστε υπέρ σας όσα προκύψουν.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Οι θετικές όψεις του Ηλιου και του Ερµή από το φιλικό σας ζώδιο των ∆ιδύµων σάς προτρέπουν σήµερα σε συζητήσεις που κινούνται σε ιδιαίτερα θετικό κλίµα και σας κάνουν να αισθάνεστε πολύ καλά, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον συναισθηµατικό τοµέα. Η σηµερινή µέρα ευνοεί τη σχέση µε τον σύντροφό σας και νέες ερωτικές γνωριµίες όπως και οικονοµικές διεκδικήσεις.
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Με την όψη Σελήνης - Ουρανού - Κρόνου προβλέπεται ένταση σήµερα στην ερωτική ζωή των δεσµευµένων αλλά και σε επαγγελµατικά θέµατα. Συζητήσεις µε σκοπό να ξεκαθαριστούν προβλήµατα που σας απασχολούν µπορεί να προκαλέσουν ρήξεις µε τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Νέες, ξαφνικές και ενδιαφέρουσες γνωριµίες δηµιουργούν ανατροπές.

Κριός

(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Η όψη της Σελήνης µε τον Ουρανό και τον Κρόνο σάς φορτίζουν έντονα τη σηµερινή µέρα, κυρίως µέσα από αντιφατικές καταστάσεις που θα χρειαστούν δυναµικές κινήσεις και σταθερότητα από µέρους σας. Αναλάβετε τις ευθύνες σας, κρατώντας µε ισορροπία όσα σας είναι χρήσιµα στη ζωή σας και αφήνοντας όλες τις δυσλειτουργίες πίσω σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Σήµερα αλλά και το Σαββατοκύριακο, µε την Αφροδίτη και τον ∆ία στο ζώδιό σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών και των γνωριµιών σας, και υπάρχουν πιθανότητες να εκπληρώσετε κάποια φιλοδοξία σας. Μια νέα σχέση ή ένα ταξίδι µπορεί να αποτελέσει το σηµείο εκκίνησης µιας καινούργιας ιδέας ή ενός διαφορετικού τρόπου ζωής.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin