Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 08/06/2011

 
Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, λίγες μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα βόρεια ορεινά και σταδιακή μεταφορά σκόνης από την Αφρική, περιμένουμε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 18 έως 31 βαθμούς ενώ σε εσωτερικές ηπειρωτικές περιοχές και στις βόρειες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα ξεπεράσουν τοπικά τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στο Ιόνιο ισχυροί.

Ζέστη και λγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις, κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin