Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 03/06/2011

 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας περιμένουμε την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 29 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 29, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 30 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 27 βαθμούς αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα φτάσει τους 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν στα ορεινά και ενδέχεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή στα βόρεια και δυτικά του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 ως 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin