Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Ο γιατρός του έρωτα στο Twitter

http://www.faretra.gr/images/1_w381b.jpg 

Σεξοθεραπεία μέσω Twitter υπόσχεται ο Dr Peter Thraft, από το Leicester. Είναι όντως έτσι ή κάποιος άλλος κρύβεται πίσω από το όνομα του γιατρού; (Pics)
"Κάντε έρωτα και απόψε το βράδυ. Κάντε το με φαντασία, σκληρό και ζωώδες... στη συνέχεια αγκαλιάστε ο ένας τον άλλον" γράφει στο Τwitter του ο σεξολόγος, σεξοθεραπευτής από το Leicester, Dr Peter Thraft.
Ο γιατρός του έρωτα, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να συμβουλεύσει τους  υποψήφιους πελάτες του, σε άλλη ανάρτηση του εκλιπαρεί  "Γνωρίστε τον εραστή σας. Περάστε ένα απόγευμα μαζί του" ενώ αλλού γίνεται πιο λακωνικός  δίνοντας συμβουλές προς ναυτιλλομένους " Μην υποτιμάτε τη γυναικεία θηλή".


 
Ο καλός γιατρός μας, έχει και όρια. Ναι μεν είναι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση σεξουαλικών θεμάτων ωστόσο αρνείται να απαντήσει σε αγενή  μηνύματα.
Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Thraft είναι  πάντα σοβαρός ακόμα και όταν προτρέπει τους πελάτες του να "Να γλείφεται  αργά το πρόσωπο του παρτενέρ σας, είναι ένας συναρπαστικός τρόπος να ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά".
Όπως γράφει ο μπλόγκερ privatematters4publicthings, "Τα tweets του γιατρού είναι αστεία επειδή γίνονται ζωντανά και είναι τόσο ρεαλιστικά που θα μπορούσαν να είναι αληθινά."
Το να χρησιμοποιεί ένας σεξοθεραπευτής το Twitter για να  δίνει συμβουλές για πολλούς θεωρήθηκε κάτι παράτολμο και αδύνατον, καθώς ο κάθε ασθενής χρίζει διαφορετικής αντιμετώπισης.
Έτσι η εφημερίδα αποφάσισε να ερευνήσει το θέμα και κατάφερε να αποκαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τον Thraft. Πρόκειται για τον David Earl, έναν νεαρό Βρετανό κωμικό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin