Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Ζητά επαναπρόσληψη από τη Siemens

 
Την επαναπρόσληψη της στη Siemens ζήτησε με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων  η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου, η οποία ισχυρίζεται ότι απολύθηκε για λόγους αντεκδίκησης από την εταιρία για τις αποκαλύψεις της σχετικά με το σκάνδαλο. Από την πλευρά της, η εταιρία αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της και αρνήθηκε να την επαναπροσλάβει.

Ειδικότερα στην ακροαματική διαδικασία -διάρκειας οκτώ ωρών- η Αικατερίνη Τσακάλου ανέλυσε με πολυσέλιδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρίας Siemens γιατί πρέπει να επαναπροσληφθεί στην εταιρεία και πως, κατά τις δικές της περιγραφές, δεχόταν απειλές για τη ζωή της. Επίσης ζητάει από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών να της καταβληθεί ποσό τριών εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Αντίθετα η εργοδότρια εταιρεία της, απέδωσε την απόλυσή της, τον Οκτώβριο του 2010, σε ψευδείς καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής της από τον διευθύνοντα σύμβουλο κύριο Ρούντολφ Φίσερ. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τις επόμενες ημέρες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin