Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 8 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Pippa Middleton: Το νέο sex symbol!

Pippa Middleton: Το νέο sex symbol! 
Μια στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξει την πορεία ενός ανθρώπου! Τρανή απόδειξη, η μικρότερη αδελφή της Κέιτ Μίντλετον Πίπα, η ζωή της οποίας χωρίζεται πια σε δύο εποχές· την προ και τη μετά λευκού φορέματος.

Μέχρι τη στιγμή της εισόδου της στο αββαείο του Ουεστμίνστερ, το όνομά της αναφερόταν αραιά και πού στον βρετανικό Τύπο, κυρίως λόγω του ρόλου της κυρίας των τιμών που θα είχε στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ. Από τη στιγμή όμως που η Πίπα γύρισε τα οπίσθιά της στους φωτογράφους, μετατράπηκε σε παγκοσμίου φήμης celebrity. Στον άνθρωπο που έκλεψε την παράσταση στον γάμο της χρονιάς, αλλά και σε μία από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη.

Μία εβδομάδα μετά την εμφάνισή της με τη λευκή τουαλέτα διά χειρός Σάρα Μπάρτον, οι μετοχές της Πίπα στο χρηματιστήριο της δόξας βρίσκονται στα ύψη. Ο βρετανικός Τύπος την αποκαλεί «καυτή μεγαλειότητα», τα αμερικανικά περιοδικά τη θέλουν στα εξώφυλλά τους, οι σχεδιαστές μόδας εύχονται να φορέσει δημιουργίες τους και το γκρουπ που είναι αφιερωμένο στους γλουτούς της στο Facebook δεν προλαβαίνει να υποδέχεται νέα μέλη.

Μπορεί η ίδια να μη γίνει ποτέ μέλος της βασιλικής οικογένειας, όμως φαίνεται ότι θα απολαμβάνει την ίδια δημοσιότητα με την αδελφή της και μάλιστα χωρίς τους αυστηρούς περιορισμούς του πρωτοκόλλου να καθορίζουν κάθε κίνησή της. Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ασφαλώς ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξει να εξαργυρώσει την ξαφνική φήμη της.


PARTY ANIMAL

Η 28χρονη Φιλίπα Σάρλοτ Μίντλετον, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι το δεύτερο παιδί της Κάρολ και του Μάικλ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπερκσάιρ και, όπως τα αδέλφια της, φοίτησε στο Κολέγιο Μάλμπορο. Σπούδασε αγγλική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, όπου διεύρυυνε τον φιλικό κύκλο της κάνοντας παρέα μόνο με άντρες αριστοκρατικών και ιδιαιτέρως ευκατάστατων οικογενειών.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της η Πίπα αποφάσισε να αφοσιωθεί στο μόνο πράγμα που απολαμβάνει περισσότερο στη ζωή της: τα πάρτι. Τις μισές ημέρες της εβδομάδας εργάζεται στο online περιοδικό The Party Times, που δημιουργήθηκε για την προώθηση της οικογενειακής επιχείρησης διοργάνωσης πάρτι με την επωνυμία Party Pieces, και τις άλλες μισές στην εταιρεία διοργάνωσης διαφόρων events Table Talk.

Οι φίλοι της την περιγράφουν σαν γνήσιο party animal, που λατρεύει τις βραδινές εξόδους αλλά και τις συγκεντρώσεις σε φιλικά σπίτια, ενώ τη θαυμάζουν για την ικανότητά της να γίνεται παντού και πάντα η ψυχή της παρέας. Η φωτογραφία της με αυτοσχέδιο φόρεμα από χαρτί υγείας, μπροστά από ένα άδειο μπουκάλι αλκοόλ, που έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, αποδεικνύει περίτρανα τους ισχυρισμούς τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin