Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Έσφαξε το δίχρονο κοριτσάκι του και το ανακοίνωσε στο Facebook

 

Μια τραγική και αποτρόπαια ιστορία. Πατέρας σκότωσε το δίχρονο κοριτσάκι του και το έγραψε στο facebook λίγα λεπτά πριν το κάνει.

Πρόκειται για μια πράξη που δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Ο 24χρονος Ραμαζάν Ακάρ σκότωσε την 2χρονη κόρη του με ένα σπαθί νίντζα.
 
Όλα έγιναν τον Νοέμβριο και σήμερα το πρωί στο δικαστήριο της Μελβούρνης άρχισε η τελευταία πράξη του δράματος.
 
Ο δράστης όμως δεν αρκέστηκε μόνο στο να σκοτώσει την κόρη του. Ενημέρωνε σχεδόν για κάθε του κίνηση τους φίλους του στο Facebook.

Εδώ ο δολοφόνος πατέρας με την μικρή Γιασμίν.
Εδώ ο δολοφόνος πατέρας με την μικρή Γιασμίν.

“Είμαι έτοιμος να σκοτώσω το παιδί μου”, έγραψε στις 19:23 της 17η Νοεμβρίου του 2010.
 
Λίγα λεπτά αργότερα το είχε κάνει ήδη πράξη και έγραφε: “Όλα τελείωσαν. Το έκανα”!
 
Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Λίγη ώρα αργότερα έγραφε και πάλι στο Facebook στην μητέρα του παιδιού του ότι την αγαπάει περισσότερο από το παιδί τους και γι αυτό την σκότωσε. Η μικρή Γιασμίνα έμενε με την μαμά της αφού η σχέση της με τον Ραμαζάν είχε τελειώσει και αποφάσισε να μεγαλώσει μόνη της την κόρη τους. Όμως ο ίδιος δεν ήθελε να το δεχθεί.
 
Έτσι στις 17 Νοεμβρίου πήγε σπίτι της και άρπαξε το μικρό κοριτσάκι όπου και το πήγε στο σπίτι του για να το δολοφονήσει.
 
“Η αγάπη μου για σένα είναι μεγάλη. Και αυτή φταίει που είμαστε μακρυά”, της έγραψε εννοώντας το μόλις δύο ετών κοριτσάκι. “Θα την εκδικηθώ αυτή την σκύλα” έγραφε.
“Πως μπορεί να μιλάει έτσι για ένα κοριτσάκι δύο ετών”, λένε οι συγγενείς της μικρής Γιασμίν. “Είναι ψυχικά άρρωστος και τελικά πλήρωσε την τρέλα του ένα αθώο παιδί”.
 
 
Αυτό που ζητούσε ήταν εκδίκηση. Και φάνηκε και στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε στην μητέρα της Γιασμίν. “Σε εκδικήθηκα τελικά πόρνη. Σκότωσα αυτήν που μπήκε ανάμεσα μας. Πως νιώθεις τώρα;”.
 
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το πρωί στο δικαστήριο ήταν τραγικές. Ο Ραμαζάν εμφανίστηκε ήρεμος και αδιαφορώντας για το τι είχε κάνει. Παραδέχθηκε την ενοχή του και δήλωσε όμως ότι δεν το μετανιώνει. Η τελική ποινή θα ανακοινωθεί στα μέσα του μήνα όταν ολοκληρωθεί η δίκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin