Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Πέταξε την έγκυο γυναίκα του στον δρόμο!

 
 Όποιες διαφορές ή άλλα προβλήματα και να αντιμετώπιζε το ζευγάρι, ήταν τουλάχιστον απάνθρωπη η συμπεριφορά του άντρα που πέταξε την έγκυο γυναίκα του έξω από το αυτοκίνητό του μέσα στη νύχτα στην Εγνατία οδό στο τμήμα μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης. Δεκάδες περαστικοί οδηγοί παραξενεύτηκαν βλέποντας μια γυναίκα με την κοιλιά ως «το στόμα» να κάνει ωτοστόπ.
     
Οι υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσονται στον αυτοκινητόδρομο δεν επέτρεπαν την στάση κι έτσι οι περισσότεροι συνέχιζαν τον δρόμο τους. Κάποιος, όμως, την λυπήθηκε και ειδοποίησε την Τροχαία Κομοτηνής που έστειλε άμεσα ένα περιπολικό για να δει τι συνέβη. Οι τροχονόμοι βρήκαν την ετοιμόγεννη γυναίκα ταλαιπωρημένη από το κρύο και την πεζοπορία και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, γι’ αυτό άλλωστε δεν σταματούσε να κλαίει.
    
Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, είχε τσακωθεί με τον σύζυγό της μέσα στο αυτοκίνητο και εκείνος σταμάτησε, την έβγαλε έξω και εξαφανίστηκε αδιαφορώντας για την κατάστασή της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετώπιζε το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Έτσι, με δικό της αίτημα, οι αστυνομικοί την έστειλαν στο Διδυμότειχο όπου βρίσκονται οι γονείς της και τώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του άκαρδου συζύγου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin