Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 3 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Γαμηλιες Ιστοσελίδες και Ηλεκτονικά Προσλητήρια

 
Μια καινούρια μόδα ήρθε και τάραξε τα νερά της προετοιμασίας του γάμου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των μελλόνυμφων... Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν τη δημιουργία ενός website γάμου, μιας γαμήλιας, δηλαδή, ιστοσελίδας που δίνει στους καλεσμένους διάφορες λεπτομέρειες για το ζευγάρι, το μυστήριο του γάμου, τη δεξίωση, τη λίστα γάμου κλπ.

Φωτογραφίες από την παιδική ηλικία ή τις διακοπές, σχόλια για τη γνωριμία του ζευγαριού, οδηγίες για την εκκλησία, το τραπέζι, αφιερώσεις από φίλους, όλα μπορούν να αναρτηθούν στο εντελώς προσωπικό σας site! Έτσι, οι καλεσμένοι σας μπορούν καιρό πριν το γάμο να μπαίνουν και να μαθαίνουν τα νέα σας, αλλά και μετά για να δουν τις φωτογραφίες του γάμου, ακόμα και βίντεο! Μπείτε στο χώρο του ίντερνετ ως ένα πια, δημιουργώντας με το μέλλοντα σύζυγό σας κάτι που θα μείνει για να σας θυμίζει την υπέροχη ημέρα της ένωσής σας...
Είστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα του γάμου;
Κάντε ένα βήμα παραπάνω, και μπείτε μαζί ως ζευγάρι στο μαγικό χώρο του internet, φτιάχνοντας το δικό σας γαμήλιο site για την ξεχωριστή αυτή μέρα!

Εντυπωσιάστε με μια ψηφιακή πρόσκληση, σχεδιασμένη στα δικά σας 'μέτρα' και γούστα!
Γιατί να φτιάξουμε ένα site για τον γάμο μας;
Για τους ίδιους λόγους που εκατοντάδες ζευγάρια το κάνουν εδώ και χρόνια σε όλο τον κόσμο!

Συγκεκριμένα, με ένα γαμήλιο site μπορείτε να:
  • ενημερώνετε εύκολα τους καλεσμένους σας για όλες τις αναγκαίες πληροφορίες γύρω από τον γάμο, τη δεξίωση ή το πάρτυ σας!
  • μοιράζεστε με όλους τους φίλους και συγγενείς σας, όπου κι αν βρίσκονται, απεριόριστες φωτογραφίες ή/και βιντεάκια, πριν και μετά το γάμο!
  • εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, αποφεύγοντας εκτυπώσεις προσκλήσεων και πολλαπλά τηλέφωνα, μέσω της ηλεκτρονικής πρόσκλησης και της δυνατότητας για online επιβεβαίωση (RSVP)!
  • προβάλλετε μοναδικά video animations με την ιστορία αγάπης σας (από τη γνωριμία σας, μέχρι την πρόταση γάμου!)
  • αποκτήσετε ένα μοναδικό αναμνηστικό από την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας - που θα σας μείνει για όλη σας τη ζωή!

Είμαστε στη διάθεση σας να ακούσουμε τις ερωτήσεις σας και τις ιδέες σας, και να δουλέψουμε μαζί αυτό που θα αποτελέσει τον πρώτο κοινό διαδικτυακό τόπο σας ως ζευγάρι! :-)

Εντυπωσιάστε με μια ψηφιακή πρόσκληση, σχεδιασμένη στα δικά σας 'μέτρα' και γούστα!

Η ομάδα που θα δουλέψει για εσάς, θα σας βοηθήσει σε όλα τα στάδια δημιουργίας της ηλεκτρονικής πρόσκλησης, από τη σύλληψη της ιδέας, μέχρι και την ηλεκτρονική ταχυδρόμηση (e-mail) για λογαριασμό σας!

Η πρόσκληση μπορεί να είναι είτε ένα στατικό εικαστικό, είτε να περιέχει κίνηση, μουσική και ήχο (επιλεκτικά) – κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε σχετικό παράδειγμα.

Σε συνδυασμό με το γαμήλιο site σας, με το Μεγάλο και το Πλήρες πακέτο μας έχετε το προνόμιο να ενημερώνεστε με λεπτομερή αναφορά για το πόσοι και ποιοι έλαβαν την ηλεκτρονική σας πρόσκληση, αλλά και ποιοι την διάβασαν και πότε.

Τέλος, μπορούμε παράλληλα να δημιουργήσουμε μια εκτυπώσιμη μορφή της πρόσκλησης σας, και να την στείλουμε τυπωμένη μέσω ταχυδρομείου ή courier σε όσους καλεσμένους δεν έχουν πρόσβαση σε e-mail.


 πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin