Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 3 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Ταινία η ζωή του Οσάμα μπιν Λάντεν

H βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Κάθριν Μπίγκελοου κάνει ταινία τη ζωή του Οσάμα Μπιν Λάντεν 
H βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Κάθριν Μπίγκελοου προετοιμάζει μία νέα ταινία που θα τιτλοφορείται "Kill Bin Laden" ("Σκοτώστε τον μπιν Λάντεν") και θα αναφέρεται στη ζωή του ηγέτη της αλ Κάιντα που σκοτώθηκε από τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις, αναφέρει σε δημοσίευμα η ιστοσελίδα με ειδήσεις από τη βιομηχανία του κινηματογράφου Deadline.com.

Η Μπίγκελοου, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα που βραβεύεται με Όσκαρ Σκηνοθεσίας για την ταινία της The Hurt Locker, τον περασμένο χρόνο, ξεκίνησε το σχεδιασμό της ταινίας και το κάστινγκ πριν από μερικές εβδομάδες.

Αρχικά η ταινία επρόκειτο να είναι βασισμένη σε μία παλαιότερη, αποτυχημένη αποστολή των αμερικανικών δυνάμεων να σκοτώσουν τον Οσάμα μπιν Λάντεν στη μεθόριο μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν. Αλλά η νέα εκδοχή της ταινίας θα περιλαμβάνει και το "θριαμβευτικό τέλος", αναφέρει η ίδια πηγή.

Την ταινία φέρεται ότι θα χρηματοδοτήσει η Μέγκαν Έλισον, κόρη του μεγιστάνα της τεχνολογίας Λάρι Έλισον, και σε αυτή θα πρωταγωνιστεί ο 36χρονος  Αυστραλός ηθοποιός Τζόελ Έτζερτον, ο οποίος έχει στο παρελθόν εμφανιστεί στον Πόλεμο τον Άστρων και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Warrior.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin