Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 17 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Προφυλακτικό με... “βιάγκρα”

 

Οι άντρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό, μπορεί να δουν την ερωτική τους ζωή να αλλάζει με την βοήθεια ενός νέου προφυλακτικού... «βιάγκρα».

Η επινόηση του βασίζεται στο γεγονός ότι ένας στους τρεις άντρες αναφέρουν πως χάνουν τη στύση τους στη διάρκεια του σεξ, μόλις βάλουν προφυλακτικό.
 
Έτσι, η βρετανική εταιρεία που δημιούργησε το νέο προφυλακτικό, άλειψε το εσωτερικό του με ένα τζελ που περιέχει μια φαρμακευτική ουσία η οποία αυξάνει την ροή αίματος στο πέος.
 
Όπως ανακοίνωσε προ ημερών, οι άντρες που δοκίμασαν το προφυλακτικό ανέφεραν πιο σκληρή στύση, η οποία διήρκεσε και περισσότερο.
 
Το νέο προϊόν ελπίζεται ότι θα ελαττώσει την εξάπλωση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, διότι μπορεί να εξαλείψει μία από τις κύριες αιτίες μη χρήσης του προφυλακτικού. Επιπλέον, θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο να βγει το προφυλακτικό στη διάρκεια της ερωτικής επαφής.
 
Ωστόσο, τα οφέλη που παρέχει μπορεί να προσελκύσουν και άντρες που θέλουν να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή.
 
Το προϊόν, που ονομάζεται CSD 500, ενδέχεται να κυκλοφορήσει στη Βρετανία μέσα σε έναν χρόνο, καθώς οι παρασκευαστές του ανακοίνωσαν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην έγκριση από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.
 
«Το δύσκολο ήταν να τοποθετήσουμε ένα σταθερό προϊόν στο προφυλακτικό – ένα τζελ που δεν θα το κατέστρεφε και θα ήταν αποτελεσματικό στη στύση», δήλωσε ο κ. Τζέιμς Μπάρμπερ, από την εταιρεία Futura Medical στην εφημερίδα «Wall Street Journal». «Μερικά προϊόντα διαβρώνουν πολύ γρήγορα το λάτεξ και έπρεπε να επινοήσουμε ένα τζελ που θα ήταν σταθερό στο εσωτερικό του».
 
Μελέτες έχουν δείξει πως ποσοστό 37% των ανδρών έχουν χάσει τη στύση τους τουλάχιστον μία φορά εξαιτίας του προφυλακτικού, ενώ στις ηλικίες 18-35 ετών η απώλεια αυτή συνήθως οδηγεί στην αφαίρεση του προφυλακτικού για να συνεχιστεί ελεύθερα η σεξουαλική επαφή και στην μη χρήση του στο μέλλον.
 
Το νέο προφυλακτικό προορίζεται για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την χρήση του προφυλακτικού και όχι για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, επισημαίνουν οι κατασκευαστές του.
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin