Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Πήρε κατά λάθος την αστυνομία σε... ακατάλληλη στιγμή!

 

Αν ξεχάσετε να κλειδώσετε το κινητό σας μπορεί να την "πατήσετε" όπως συνέβη στην περίπτωση ενός 18χρονου Γεωργιανού που πήρε καταλάθως την αστυνομία ενώ μιλούσε με... τα "βαποράκια" του!  

Όλα ξεκίνησαν στις 17 Μαΐου όταν οι αστυνομικές αρχές στο Χολ Κάουντι, στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, οι οποίοι ασχολούνται με τις λεγόμενες κλήσεις εκτάκτου ανάγκης, έλαβαν ένα τηλεφώνημα όπου άκουσαν πολλές φωνές.

Το θέμα των φωνών αυτών περιέργως όμως δεν φανέρωνε ότι κάποιος κινδυνεύει ή κάποια επείγουσα κατάσταση. Αντίθετα, το θέμα των συνομιλιών ήταν για... μια συναλλαγή ναρκωτικών, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο της αστυνομίας.

Οι αρχές εντόπισαν το σημείο από το οποίο προήλθε η κλήση και έσπευσαν να δουν τι συνέβη. Ο τόπος των συνομιλιών ήταν ένα εστιατόριο σε κεντρικό σημείο του Χολ Κάουντι. Όταν ο αστυνομικός έφτασε στο κατάστημα εντόπισε ακριβώς το σημείο που είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο ο ύποπτος.

Το ανορθόδοξο της υπόθεσης όμως ήταν ότι ο 18χρονος φαίνεται πως δεν είχε κλειδώσει το κινητό του και έτσι πατήθηκαν τα πλήκτρα 911, (το λεγόμενο 100 για την Ελλάδα!). Έτσι έριξε ο ίδιος τον εαυτό του στη φάκα της αστυνομίας, άθελα του.

Ο ύποπτος κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών υπό τη μορφή χαπιών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin