Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Η Όπρα μοναδική πρωταγωνίστρια του τελευταίου της σόου

 

 Τίτλοι τέλους πέφτουν σήμερα για το σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ, μετά από 25 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας στην Αμερικανική τηλεόραση. Σύμφωνα με το κοινό που παραβρίσκονταν στην τελευταία της εκπομπή, η οποία γυρίστηκε χθες το βράδυ, η δημοσιογράφος επέλεξε να αποχαιρετήσει μόνη της τους πιστούς τηλεθεατές της. 

Χωρίς κανέναν καλεσμένο με κεντρικό πρόσωπο την ίδια, η Όπρα, τελείωσε το διάσημο "The Oprah Winfrey Show", ευχαριστώντας τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές της, τονίζοντας τα "διδάγματα" που πέρασαν μέσα από την εκπομπή της όλα αυτά τα χρόνια. 
Άτομα που έλαβαν μέρος ως κοινό της τελευταίας εκπομπής, δήλωσαν γοητευμένοι. Η Γουάντα Νας, 47 ετών δήλωσε: "Όταν βγήκε στη σκηνή, η εμφάνισή της, ο τρόπος που περπατούσε έδειχνε ένα και μόνο πράγμα, μπορούν όλοι να βρουν τον εαυτό τους και το σκοπό της ζωής τους." 
Στη σκηνή υπήρχε μόνο μια ψηλή καρέκλα, που χρησιμοποιούσε η Όπρα ανά διαστήματα, σύμφωνα με το associeted press.
Οι θαυμαστές της είπαν ότι η Όπρα έκλαψε όταν είπε το τελευταίο αντίο στις κάμερες.
Η Γουίνφρεϊ φίλησε και αγκάλιασε για πολύ ώρα τον για πολλά χρόνια σύντροφό της, Στέντμαν Γκράχαμ και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την έξοδο αφού αποχαιρέτησε όλους τους συνεργάτες της και τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου.
Το φινάλε του "The Oprah Winfrey Show" είχε παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin