Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Γιάννης Ζουγανέλης, Μαρία Λεκάκη, και Κλέων Γρηγοριάδης στη Θεσσαλονίκη

 

Ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Μαρία Λεκάκη, δηλαδή ο κύριος και η κυρία Νικολαΐδη, περνούν σεξουαλική κρίση μέσα… στην οικονομική κρίση και o πιο φημισμένος ψυχοσεξολόγος της Ελλάδας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα. Θα τα καταφέρει;

«Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη», η διαδραστική κωμωδία με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φθορά και την προσπάθεια αναγέννησής τους, που υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, εκτός από το ντιβάνι του ψυχολόγου, αναλύεται από τις 27 Απριλίου και στη σκηνή του θεάτρου Εγνατία.

Το κοινό κρίνει την τύχη του ζευγαριού με τον πιο δημοκρατικό τρόπο, που δεν είναι άλλος από τις… εκλογές. Παράλληλα, ψηφίζει δύο φορές στη διάρκεια της παράστασης και πηγαίνει τη ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη εκεί που το ίδιο κρίνει, ενώ το αποτέλεσμα αλλάζει από βράδυ σε βράδυ. Θεατές και ηθοποιοί λοιπόν γίνονται μία ομάδα ψυχοθεραπείας, υπό τη διεύθυνση του αλλόκοτου γιατρού, ο οποίος καθοδηγεί όλους μαζί στη σεξουαλική ευτυχία. Οι ήρωες μιλάνε σαν να μην υπάρχει θεατής από κάτω, σαν να συζητούν με τους φίλους τους και η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστική.
Γέλιο
Με καυστικό γέλιο και έξυπνες ατάκες το κοινό ανακαλύπτει τελικά τι γίνεται η αγάπη όταν ο έρωτας περνάει κρίση. Όπως έχει αναφέρει η κ. Παπαδοπούλου, η οποία συγχρόνως σκηνοθετεί και την παράσταση μαζί με την Αγγελίτα Τσούγκου, η ιδέα για το έργο ξεκίνησε περίπου πριν από δεκαπέντε χρόνια, όταν σκέφθηκε μια φράση που την έκανε να γελάσει πολύ. Την κράτησε και σταδιακά άρχισε να νιώθει ότι τη μοιράζεται, κυρίως, με τις άλλες γυναίκες. Το ποια ήταν η συγκεκριμένη φράση θα την μάθετε κατά την διάρκεια της παράστασης…
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Μαρία Λεκάκη, Κλέων Γρηγοριάδης. Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης. Κοστούμια: Νάνσυ Σταματούκου. Μουσική επιμέλεια: Kώστας Ζήκος. Κινησιολογία: Πατρίσια Απέργη.
Πληροφορίες: «Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη», από 27/4, θέατρο Εγνατία (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Πλατεία Αγίας Σοφίας, 2310225172), παραστάσεις Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή (21.30), Σάββατο (18.30, 21.30), Κυριακή (20.00), εισιτήρια 23€, 17€ (φοιτητικό, μαθητικό).

 

πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin