Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Μετακόμισε ο Στρος Καν

 

Σε ένα μεταμοντέρνο συγκρότημα διαμερισμάτων για εργένηδες τύπου λοφτ, μετακόμισε τελικά το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού εις βάρος της καμαριέρας που φρόντιζε το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στη Νέα Υόρκη.

Φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου απαθανάτισε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης τον Γάλλο πολιτικό να φθάνει με το φρουρό που τον επιτηρεί, στο συγκρότημα των διαμερισμάτων τύπου λοφτ, που βρίσκεται στη διεύθυνση 153 Franklin Street στην περιοχή Tribeca.

Πρόκειται για πολύ δημοφιλή και ακριβή συνοικία που την προτιμούν άνθρωποι των εικαστικών τεχνών αλλά και μουσικοί που την επιλέγουν για τα προσωπικά τους στούντιο ηχογραφήσεων. Αποτελείται από κτήρια παλιών εργοστασίων, βιοτεχνίες και αποθήκες, που επώνυμες αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις τα έχουν μετατρέψει σε περιζήτητα διαμερίσματα κυρίως για εργένηδες.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα που θα είναι η νέα τοποθεσία για τον κατ'οίκον περιορισμό του Ντομινίκ Στρος Καν, αποτελείται από 90 λοφτς.

Νωρίτερα την Τετάρτη οι δικηγόροι του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, είχαν εξασφαλίσει την έγκριση του δικαστή στο Μανχάταν για αυτή την αλλαγή χώρου διαμονής.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin