Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Οι Γερμανοί "τρελάθηκαν" με το Ελληνόπουλο


την ώρα που οι γερμανοί γενικά παθαίνουν ένα... κατιτίς όταν ακούν για Έλληνες, μας έχουν άχτι επειδή θεωρούν ότι τους παίρνουμε τα χρήματα και ξεκινούν τις... αποδοκιμασίες, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτές που είχαμε την περασμένη εβδομάδα όποτε ψηφιζόμασταν στην Γιουροβίζιον, υπάρχει ένας Έλληνας ο οποίος αποθεώνεται - και αυτός αλλά και η ελληνική σημαία μαζί του. Ο λόγος για την Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος επέλεξε να πανηγυρίσει έξαλλα, τυλιγμένος διαρκώς με την γαλανόλευκη, την κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας με την ομάδα του, την Σάλκε.
 
Η Σάλκε νίκησε στον μεγάλο τελικό με 5-0 την Ντούισμπουργκ με τον μόλις 21 ετών έλληνα διεθνή πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να ξεκινάει βασικός, να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι και να έχει καταπληκτική απόδοση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ξέσπασε σε ξέφρενα πανηγύρια, αφού αυτό είναι το πρώτο τρόπαιο της καριέρας του στο εξωτερικό. Ωστόσο εκείνο που πρώτα σκέφτηκε εκείνες τις ευχάριστες για αυτόν στιγμές ήταν να πάρει μια ελληνική σημαία και να κάνει όλους τους Γερμανούς να της... υποκλιθούν.
 
Ο Παπαδόπουλος γνώρισε την αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς της Σάλκε, ειδικά όταν σήκωσε το τρόπαιο και λίγο αργότερα το πήγε στην εξέδρα όπου αυτοί βρίσκονταν. Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια και από τους γερμανούς δημοσιογράφους, ενώ ο νεαρός σε όλο το διάστημα των πανηγυρισμών δεν σταματούσε να κρατάει την ελληνική σημαία και να την επιδεικνύει στον φακό. Μαζί του στους πανηγυρισμούς ο μεγάλος Ραούλ, αν και δεν σκόραρε στον τελικό, αλλά και ο Άγγελος Χαριστέας, παρόλο που δεν αγωνίστηκε σε αυτόν αλλά κάθισε στον πάγκο...



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin