Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Τα ζώδια της εβδομάδας

 
Νέος μήνας, νέα Σελήνη
Ο Μάιος ξεκινά με νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία δεν κάνει όμως σημαντικές όψεις, άρα είναι καλύτερα τα νέα ξεκινήματα να τα αφήσετε για μετά τις 5/5. Η νέα Σελήνη επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου τους.
Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Ο Μάιος έχει αρκετά ταξίδια, συζητήσεις, ιδέες, αλλά και σκέψεις και ενέργειες σχετικά με τα οικονομικά σας. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει ότι μπορείτε να κερδίσετε ένα επιπλέον έσοδο. Το πρώτο μισό περίπου του μήνα θα είστε απασχολημένοι με προσωπικά θέματα. Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ουρανός βρίσκονται στο ζώδιό σας και σας τοποθετούν στο επίκεντρο των γεγονότων. Η προσωπική γοητεία σας θα σας φέρει σε κάποια κόντρα με συνεργάτες ή με το ταίρι σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονομικές εξελίξεις.
Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Η εβδομάδα ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας την ενέργεια που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε στόχους, να διευρύνετε τους ορίζοντες και να διερευνήσετε τις προοπτικές σας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά σχέσεις και οικονομικά. Έως τα μέσα του μήνα η διάθεσή σας θα περνά διακυμάνσεις και σε αυτό θα συντείνουν και πρόσωπα που ζηλεύουν ή σας ανταγωνίζονται. Από τις 11/5 δυναμώνετε και ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας. Με Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 16/5, γίνεστε γοητευτικοί και επικοινωνιακοί.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικά ξεκινήματα.
Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Το πρώτο μισό του Μαΐου θα είναι καλύτερο, αφού Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ουρανός στον Κριό αγγίζουν τον τομέα της φιλίας και των γνωριμιών, καθώς είστε επικοινωνιακοί και δημοφιλείς. Αν έχετε μόνιμη σχέση, μπορείτε να περάσετε καλά με το ταίρι σας. Το παρασκήνιο στα επαγγελματικά φουντώνει με τη νέα Σελήνη. Κάποιοι νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε δουλειά, να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, να απεγκλωβιστείτε από μια φθαρμένη κατάσταση, να κάνετε κάτι πιο δημιουργικό.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε την υγεία σας.
Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Η καριέρα και η οικογένεια μπαίνουν σε προτεραιότητα έως τις 11/5 και οι ευθύνες σας είναι αρκετές. Από τις 15/5 και μετά βγαίνετε με παρέες και βλέπετε φίλους. Είστε δημοφιλείς, παρ’ όλο που θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αυτοί που σας ανταγωνίζονται ή σας εκνευρίζουν. Η νέα Σελήνη στις 3/5 σας βρίσκει ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση στην κοινωνική σας ζωή. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας. Αν σας ζητηθεί να δανείσετε χρήματα, να το αποφύγετε με ευγενικό και διπλωματικό τρόπο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δείτε αγαπημένα πρόσωπα.
Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Ο Μάιος αποδεικνύεται αρκετά καλός για εσάς έως τις 11/5, αφού Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ουρανός εξακολουθούν να σας ευνοούν και να σας τροφοδοτούν με αισιοδοξία. Από τα μέσα του μήνα και μετά επικεντρώνεστε στην καριέρα, όπου δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες. Καλό είναι να είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε εργαλεία, να ξεκουράζεστε και να αποφεύγετε καταχρήσεις. Η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικές προτάσεις.
Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Μην απογοητευτείτε αν ο Μάιος μπει λίγο περίεργα. Έως τα μέσα περίπου του μήνα έχετε αρκετά άγχη και υπαρξιακές κρίσεις και επικεντρώνεστε σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, συμβόλαια και συνεταιρισμούς. Από τις 11/5 το μυαλό σας ανοίγει και επιδεικνύετε καθαρότερη κρίση. Κάποιοι ίσως βρείτε τον έρωτα σε ένα πρόσωπο με εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας. Η εβδομάδα σάς δίνει έμπνευση, φέρνει νέα δεδομένα σε ένα επαγγελματικό θέμα και την ευκαιρία να επισημοποιήσετε μια σχέση ή μια κατάσταση.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αποδράσεις εκτός συνόρων.
Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Ο Μάιος είναι γεμάτος αγώνες. Χρειάζεται να αποδείξετε την αξία σας στους άλλους, που φαίνεται πως σας φορτώνουν με αρκετές ευθύνες, και να καλλιεργήσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας, χωρίς εξάρσεις και νεύρα. Από τα μέσα του μήνα τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και, αν φερθείτε με σύνεση, ίσως έχετε κέρδη. Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σχετίζεται αρκετά με τα οικονομικά σας ή του συντρόφου σας. Μια ουρανοκατέβατη αύξηση ή μείωση στα έσοδα είναι πιθανή.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επισημοποιήστε μια σχέση.
Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Αντιφατικός θα είναι αυτός ο μήνας, αφού θα γίνετε το μήλον της Έριδος. Έως τα μέσα Μαΐου έχετε πολλές ευθύνες και δουλειά και καλό είναι να βρίσκετε χρόνο για να φροντίζετε τον εαυτό σας, αποφεύγοντας καταχρήσεις. Από τις 11/5 και μετά νιώθετε θαυμασμό αλλά και ανταγωνισμό από το ταίρι και τους συνεργάτες σας, ενώ, αν είστε αδέσμευτοι, μην μπείτε παρορμητικά σε αταίριαστα ζευγαρώματα. Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες καταστάσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να φροντίσετε τα οικονομικά.
Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Ο Μάιος ξεκινά θαυμάσια, αφού Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ουρανός στον Κριό είναι φιλικοί προς το ζώδιό σας. Είστε ερωτικοί και δημιουργικοί, έχετε έμπνευση και καλή διάθεση. Από τις 11/5 και έως το τέλος του μήνα το κλίμα αλλάζει, αυξάνονται οι ευθύνες, ενώ είναι πιθανόν να έχετε πολλή δουλειά ή εργασιακά ζητήματα προς επίλυση. Προσέξτε υγεία και ψυχολογία. Η νέα Σελήνη στις 3/5 σημαίνει περισσότερες ευθύνες και δουλειά ή και κάποια απρόβλεπτη αλλαγή στον τομέα της εργασίας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κλείστε οικονομικά θέματα.
Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Το πρώτο μισό του Μαΐου θα συνεχιστούν τα άγχη και οι αγωνίες του Απριλίου, καθώς και κάποιες ανησυχίες σχετικά με την οικογένεια ή την καριέρα σας. Από τις 11/5 όμως το κλίμα αλλάζει και ανακουφίζεστε από τα βάρη σας, με αποτέλεσμα να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι, δημιουργικοί και ερωτικοί και να εκπέμπετε θετική ενέργεια. Η εβδομάδα ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου και μάλιστα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, των διασκεδάσεων, των παιδιών και των επιχειρηματικών σχεδίων.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες γνωριμίες.
Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Ο Μάιος είναι θετικός στο πρώτο δεκαήμερό του, αφού Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ουρανός στον Κριό εξακολουθούν να σας ευνοούν και να σας προσφέρουν πειθώ, επικοινωνία και δημιουργικά ερεθίσματα. Από τα μέσα του μήνα ωστόσο, θέματα οικογενειακά ή καριέρας θα σας απασχολήσουν και η καλή διάθεση θα εναλλάσσεται με αγωνίες και άγχη. Η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις στο σπίτι ή στη δουλειά. Πιθανώς βέβαια να αποφασίσετε και μια μετακόμιση.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επιλύστε οικογενειακά θέματα.
Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Ο Μάιος είναι ένας ουδέτερος μήνας και όσο περνούν οι ημέρες η διάθεσή σας θα βελτιώνεται. Έως τις 11/5 τα οικονομικά θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και θα προσπαθείτε να βρίσκετε ισορροπίες ανάμεσα σε έσοδα και έξοδα ενώ θα ανακαλύπτετε συνεχώς νέους τρόπους για να προσκομίσετε κέρδη. Από τις 11/5 θα νιώσετε ότι σας πνίγει η ρουτίνα και θα επιδιώξετε περισσότερη επικοινωνία, μετακινήσεις και συναντήσεις με οικείους (οδηγείτε προσεκτικά). Η νέα Σελήνη ευνοεί την καλλιέργεια ταλέντων και ικανοτήτων.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προβάλετε τις ιδέες σας.
Πηγή : Homefood

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin