Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Σάββατο 21 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon ΖΩΔΙΑ: Με μια άλλη ματιά


ΚΡΙΟΣ
Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται σήμερα να κινηθείτε συνετά και συγκρατημένα. Ελέγξτε τυχόν σπατάλες και περιττές αγορές και χειριστείτε πιο υπεύθυνα τα οικονομικά σας. Κινηθείτε συνετά και αποφύγετε ακρότητες και προκλήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν. Αν είστε μόνοι σας μπορεί να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση ή να ζήσετε ένα δυνατό έρωτα. Να είστε επιφυλακτικοί γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε τώρα από κάποια άτομα και να βρεθείτε μπλεγμένοι σε ακραίες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε και να φτάσετε ψηλά επαγγελματικά. Κινηθείτε με ρεαλισμό και δουλέψτε σκληρά. Θα σας προκύψουν κάποιες θετικότατες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και θα αυξηθούν σημαντικά τα έσοδα σας. Κινηθείτε πολύ προσεκτικά και μείνετε γενικά μακριά από προκλήσεις. Μπορεί να σας γίνει μία πρόταση για συνεργασία η οποία θα αποδειχθεί αρκετά συμφέρουσα για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τώρα θα βιώσετε ακραία συναισθήματα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρεστε κάποιες φορές και να μην είστε και τόσο επικοινωνιακοί στην επαφή σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα κάνετε νέα ανοίγματα και θα επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας αλλά προσέξτε, όμως, να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και κινηθείτε επιπόλαια. Θα δικαιωθείτε για κάποια υπόθεση του παρελθόντος. Μην αγχώνεστε γιατί οι επιθυμίες σας θα ευοδωθούν πολύ σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έρθετε σε επαφή με διαφορετικό κόσμο και φυσικά θα κάνετε νέες γνωριμίες. Όσοι είστε μόνοι κάποιος έρωτας θα σας προκύψει τώρα στα πλαίσια μίας παρέας και γενικά μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον. Θα αυξηθεί ο προσωπικός σας μαγνητισμός και θα γίνετε τώρα πιο επιθυμητοί στο άλλο φύλο. Θα βιώσετε κάποια εξαιρετικά συναισθήματα και θα υπάρξει ρομαντισμός και στιγμές γεμάτες με πάθος. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές κινήσεις και νέα ξεκινήματα στην δουλειά σας τώρα.

ΛΕΩΝ
Θα σας δοθούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και για να προωθήσετε την καριέρα σας. Πολύ καλά θα τα πάτε στον οικονομικό τομέα, αφού ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Κάποια έντονη ερωτική ιστορία, ενδέχεται να ζήσετε όσοι είστε μόνοι. Καλές προοπτικές σας ανοίγονται τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό σας τομέα. Θα έχετε επιτυχίες και κέρδη και θα υλοποιήσετε κάποια σημαντικά σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη σοβαρότητα τώρα στις επιλογές σας και στις όποιες σχέσεις κάνετε. Μην επενδύσετε τα συναισθήματα σας αμέσως. Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις αλλά, κάποιες εξωτερικές επεμβάσεις μπορεί να σας επηρεάσουν. Ευκαιρίες θα σας εμφανιστούν τώρα και θα αξιοποιείτε τις ικανότητες σας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Θα υλοποιήσετε τους στόχους σας και θα κάνετε θετικές οικονομικές συναλλαγές και δημόσιες σχέσεις. Αρχίζουν να δημιουργούνται ευκολότερες συνθήκες στον ερωτικό σας τομέα, οι οποίες μπορεί να οφείλονται σε κάποια πρόσωπα που θα επεμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Μην κινηθείτε από οποιαδήποτε επιπόλαιη παρόρμηση της στιγμής. Αν θέλετε πάντως να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις προτιμήστε να κινηθείτε πολύ επιφυλακτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες και ανάπτυξη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και θα αποκτήσετε μία πιο αισιόδοξη άποψη. Θα καταστρώσετε νέα σχέδια και θα δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά και θα εκφράσετε την επιθυμία να νιώσετε έντονα συναισθήματα. Θα αλλάξετε πολλά πράγματα και θα σας αναγνωριστούν οι αξίες σας. Με την σκληρή δουλειά σας θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα ανοιχτείτε περισσότερο στους άλλους ανθρώπους και θα γίνετε πιο δημοφιλείς στις παρέες σας. Θα έρθετε σε επαφή με κάποιους ξεχωριστούς και συνειδητοποιημένους ανθρώπους. Θα πρέπει να βρείτε τώρα μία ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη σας για ανεξαρτησία και στην ανάγκη σας για συντροφικότητα. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, θα βρείτε έναν σημαντικό σύντροφο στο πλευρό σας. Ένα έντονο φλερτ είναι πιθανό να αναπτυχθεί που θα σας αναστατώσει ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί τώρα και να αποφύγετε να κάνετε τυχόν σημαντικά ανοίγματα ή κινήσεις. Αρχίζετε να βλέπετε κάποιες καταστάσεις με σοβαρότητα και χωρίς επιπολαιότητα. Προσπαθήσετε να βάλετε τα πάντα σε σειρά και προγραμματισμένα. Τα επαγγελματικά σας θα σας ενδιαφέρουν πολύ και θα θέλετε να εδραιωθείτε στη θέση σας. Κάποια πράγματα και καταστάσεις δεν θα σας ικανοποιούν πια και είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα οικονομικά σας, θα σας ανταμείψουν πλουσιοπάροχα. Προσέξτε, γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε από κάποιον άνθρωπο που θα φαντάζει ιδανικός σε εσάς, αλλά δεν θα είναι. Θα έρθετε σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Οι περισσότεροι από σας θα βιώσετε την πραγματική αγάπη και θα επενδύσετε πολλά σε μια νέα σχέση. Θα σας ανταμείψουν για την προσπάθεια που καταβάλετε στην δουλειά σας.

ΙΧΘΥΣ
Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά αποφύγετε τα νέα ανοίγματα. Κινηθείτε πολύ επιφυλακτικά και μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Θα χρειαστεί να κάνετε αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως ό, τι κάνετε έχει αντίκτυπο στην οικογένειά σας, γι' αυτό πρέπει να πάρετε ωριμότερες αποφάσεις. Η οικογένεια σας θα σας απασχολήσει και θα φροντίσετε να κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin