Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Πέταξαν αυγά στον Σκανδαλίδη!

 

Αλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος δέχθηκε επίθεση αυτή τη φορά με ... αυγά.
- Δεν έφτασαν στον ίδιο αφού αστυνομικός λειτούργησε ως ασπίδα

Στο στόχαστρο  βρέθηκε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης που βρίσκεται στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο υπουργός δέχθηκε την επίθεση με αυγά τα οποία όμως δεν έφτασαν σε αυτόν, αφού ένας αστυνομικός λειτούργησε ως ...ασπίδα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr τα αυγά εκτόξευσαν κτηνοτρόφοι εκφράζοντας την αγανάκτησή τους. Η επίθεση έγινε κατα την είσοδο του υπουργού στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης ξεκίνησε περιοδεία στην Κρήτη στο πλαίσιο των συναντήσεων του με στελέχη του συνεταιριστικού κινήματος, από όλη την Ελλάδα εν όψει της κατάθεσης στη Βουλή του νομοσχεδίου για την αναμόρφωση του συνεταιρισμών όλης της χώρας,

Το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκε τον Άγιο Νικόλαο, όπου συναντήθηκε με τις ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών, Σητείας, Μεραμπέλλου, Οροπεδίου Λασιθίου και Ιεράπετρας.

Επόμενος σταθμός του κ. Σκανδαλίδη ήταν το Ηράκλειο όπου και συναντήθηκε με κτηνοτρόφους, εκτός του προγράμματος του, καθώς και με τις διοικήσεις των Ενώσεων του Νομού στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στις οποίες και εξήγησε τους λόγους που το υπουργείο πρέπει να προβεί άμεσα στην εφαρμογή του αγροτικού Καλλικράτη.

Σήμερα ο κ. Σκανδαλίδης θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο και θα έχει σύσκεψη με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και το απόγευμα, θα συγκαλέσει αντίστοιχη σύσκεψη στα Χανιά.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin