Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 5 Μαϊου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 5 Μαϊου 
Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Με τον Ηλιο στο ζώδιό σας και τον Πλούτωνα να σας ευνοεί, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες σε κάθε τοµέα και αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Ατοµα που κατέχουν θέσεις - κλειδιά µπορούν να σας στηρίξουν, αρκεί να τους το ζητήσετε µε ήπιο κι ευγενικό τρόπο. Η µέρα ευνοεί οικονοµικές διευθετήσεις ζητηµάτων που σας έχουν δηµιουργήσει ανασφάλεια τον τελευταίο καιρό.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η µέρα, µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον Κρόνο σε καλή όψη, ευνοεί επαγγελµατικές συµφωνίες, οικονοµικές συναλλαγές, αλλά κυρίως τον τοµέα των προσωπικών σχέσεων. Ευχάριστες στιγµές µε αγαπηµένα πρόσωπα σας δηµιουργούν πληρότητα και αίσθηση ασφάλειας, βοηθώντας σας να ανατρέψετε αρνητικά προηγούµενα που δηµιουργούσαν έντονους κλυδωνισµούς.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Στον συναισθηµατικό τοµέα ήρθε η ώρα, µε τον Αρη και µια πλειάδα πλανητών σε δύσκολη όψη, να έρθετε αντιµέτωποι µε σχέσεις που συντηρείτε χωρίς πραγµατικά να έχετε συναισθηµατική επαφή µαζί τους. Η θετική όψη της Σελήνης µε τον Κρόνο σάς δίνει το µέτρο και τη διάκριση ώστε να κάνετε ήρεµα ξεκαθαρίσµατα.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Μια αλλαγή κατεύθυνσης στον τρόπο που δροµολογούσατε τις επαγγελµατικές σας επιδιώξεις φέρνει η σηµερινή µέρα. Η περίοδος ευνοεί τις γενναίες αλλαγές προωθώντας και ως τρόπο σκέψης και ως τακτική µια νέα πολιτική σε κάθε τοµέα της ζωής σας. Πρόσωπα του επαγγελµατικού σας χώρου αλλά και προσωπικές σας σχέσεις σάς βοηθούν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Θέµατα οικονοµικά κι επαγγελµατικά αλλά και οικογενειακά θα σας αγχώσουν σήµερα, µε τη Σελήνη σε δύσκολη όψη. ∆ώστε τους προτεραιότητα και σύντοµα θα διαπιστώσετε ότι η επίλυσή τους είναι αρκετά απλή υπόθεση. Στον τοµέα των σχέσεων, καλό θα είναι να κρατήσετε τις απαραίτητες αποστάσεις από παρορµητικές λάθος συµπεριφορές.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης από το φιλικό σας ζώδιο των ∆ιδύµων µε τον Κρόνο στο ζώδιό σας έρχεται να βάλει σήµερα πιο ξεκάθαρα όρια τόσο σε συναισθηµατικές όσο κι επαγγελµατικές συζητήσεις. Αποφύγετε, µε τη φόρτιση µια πλειάδας πλανητών απέναντί σας, τη µονόπλευρη συναισθηµατική αξιολόγηση των πραγµάτων και κρατήστε ισορροπίες µεταξύ παρορµητισµού και αυθεντικότητας.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Με τη Σελήνη απέναντί σας, οικονοµικά και οικογενειακά ζητήµατα αλλά και συναισθηµατικά θέµατα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα θα σας φορτίσουν έντονα σήµερα, αν επιχειρήσετε να µπλεχθείτε περισσότερο από όσο σας αναλογεί. Ρίξτε το βάρος σε καινούργιους τοµείς που ανοίγονται για σας αυτή την περίοδο και υπόσχονται να υλοποιήσουν τις προσδοκίες σας.
Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Η Σελήνη από το απέναντί σας ζώδιο των ∆ιδύµων φορτίζει τη σηµερινή µέρα µε πολλές συναντήσεις και επαφές. Αποφύγετε να διαρρεύσετε σε άσκοπες συζητήσεις που αφορούν προβλήµατα και αρνητικές συµπεριφορές τρίτων και αξιοποιήστε τη σηµερινή µέρα για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε τρόπους που θα προωθήσουν τους επαγγελµατικούς σας στόχους.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Με την εύνοια του Ηλιου αλλά και τον Ερµή και τον Αρη σε δύσκολη όψη, συζητήσεις και ξεκαθαρίσµατα σε κάθε τοµέα θα φανούν πολύ αποδοτικά, αν φροντίσετε να εξελιχθούν χωρίς εντάσεις. Εξηγήστε τη θέση σας µε ήρεµο τρόπο, ακούγοντας προσεκτικά τις άλλες απόψεις και αποφύγετε αλαζονικές συµπεριφορές και ανώριµες παρορµητικές κινήσεις.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο των ∆ιδύµων και η όψη µε τον Κρόνο σας δίνουν σήµερα ώθηση για συζητήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελµατικό όσο και τον προσωπικό τοµέα µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αξιοποιήστε τη θετική διάθεση του περιβάλλοντός σας και θέστε ξεκάθαρα και ρεαλιστικά τις επιθυµίες σας.
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή σε νέα ξεκινήµατα αλλά και ζητήµατα σχέσεων που περιέχουν ένταση και ανταγωνισµό. ∆ραστηριοποιηθείτε και χρησιµοποιήστε την εύνοια προσώπων και καταστάσεων προς όφελός σας. Κινηθείτε όµως προσεκτικά σε νοµικές υποθέσεις και µην υπογράψετε συµφωνίες αν δεν έχετε ελέγξει όλες τις παραµέτρους.

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Αποφύγετε σήµερα, µε την παρουσία του Αρη στο ζώδιό σας, τις συγκρούσεις µε ανωτέρους αλλά και τον σύντροφό σας και κινηθείτε µε πνεύµα συνεργασίας και κατανόησης. Στον οικονοµικό τοµέα, είναι η κατάλληλη στιγµή για ανοίγµατα, µε την προϋπόθεση ότι έχουν απόλυτα ρεαλιστική βάση και είστε βέβαιοι για τη µελλοντική τους πορεία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin