Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon «Ο Τιτανικός» θα κυκλοφορήσει και πάλι για τη γενιά του 3D

 

O Tζέιμς Κάμερον ετοιμάζει μια νέα 3D έκδοση του «Τιτανικού» στοχεύοντας στο νεανικό κοινό. Η μεγάλη του εμπορική επιτυχία θα «σαλπάρει» και πάλι το 2012 με προορισμό το ασφαλές λιμάνι του box office.

 

«Ο Τιτανικός», η πολυβραβευμένη ταινία του Τζέιμς Κάμερον, θα κυκλοφορήσει ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2012, σε μια 3D επεξεργασμένη έκδοση.
Στις 6 Απριλίου 2012, λίγες μέρες πριν την εκατοστή επετείου της έναρξης του μοιραίου ταξιδιού του πιο διάσημου πλοίου του 20ου αιώνα, οι Paramount Pictures, Twentieth Century Fox και Lightstorm Entertainment θα επανακυκλοφορήσουν τον «Τιτανικό» με βελτιωμένη 3D εικόνα.
Σε σχετική συνέντευξη τύπου ο Τζέιμς Κάμερον τόνισε ότι «υπάρχει μια ολόκληρη γενιά που δεν έχει δει τον Τιτανικό στη μεγάλη οθόνη και αυτός ο Τιτανικός είναι διαφορετικός, αφού έχει γίνει ψηφιακή επεξεργασία ώστε να μετατραπεί μετά από μια επίπονη διαδικασία σε 3D». Ο σκηνοθέτης υποσχέθηκε στο κοινό ότι «με ακέραιη την συναισθηματική δύναμη και τις εικόνες πιο δυνατές από ποτέ, θα πρόκειται για μια επική εμπειρία, τόσο για τους παλιούς φανατικούς της ταινίας όσο και τους νέους θεατές».
Ο «Τιτανικός» με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και την Kέιτ Γουίνσλετ απέσπασε 11 βραβεία Όσκαρ το 1997, συμπεριλαμβανομένων και τα βραβεία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. Η ταινία είχε σπάσει όλα τα εισπρακτικά ρεκόρ της εποχής, ξεπερνώντας τα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ρεκόρ αυτό το ξεπεράσε μάλιστα ο ίδιος ο Κάμερον το 2009 με τη νέα του εμπορική επιτυχία, το «Avatar».

 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin