Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 3 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 3 Μαϊου

 Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 3 Μαϊου
Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Επιδιώξτε µε την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας σήµερα σε θετική όψη µε τον Πλούτωνα, να ισορροπήσετε θέµατα που εκκρεµούν στον τοµέα των σχέσεων µε στόχο την ασφάλεια και την αρµονία. Το ίδιο ισχύει και στον οικονοµικό και επαγγελµατικό τοµέα όπου η εύνοια της Νέας Σελήνης σάς δίνει όλα τα εχέγγυα για να κάνετε µια νέα αρχή.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Στον συναισθηµατικό τοµέα, µε την επιρροή της Νέας Σελήνης ξεκαθαρίστε πρώτα µε τον εαυτό σας τι είναι αυτό που ζητάτε από µια σχέση και αποφύγετε να εµπλακείτε σε επιλογές που υπονοµεύουν την ασφάλειά σας. Επαγγελµατικά θέµατα που οδηγούν σε αδιέξοδο και ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσουν αλλά και οικογενειακά ζητήµατα, χρειάζονται ψύχραιµη αντιµετώπιση.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Αποφύγετε αυτή την περίοδο να βασιστείτε σε υποσχέσεις τρίτων. Στηριχτείτε στη δική σας δύναµη και δηµιουργήστε τις ανάλογες προϋποθέσεις για να πετύχετε, επαναξιολογώντας τους τρόπους που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας. ∆ιευθετήστε, µε τη δυναµική της Νέας Σελήνης, οικονοµικές και συναισθηµατικές εκκρεµότητες και κάντε σηµαντικές επαγγελµατικές κινήσεις.
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Χειριστείτε µε µεγάλη προσοχή, µε την επιρροή της Νέας Σελήνης σήµερα από τον Ταύρο, τη διευθέτηση οικονοµικών ζητηµάτων και την επαφή µε τράπεζες και πρόσωπα που µπορεί να παίξουν σηµαντικό ρόλο σ’ αυτόν τον τοµέα. Αν κάποια σχέση αρχίζει ή διαφοροποιείται, προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς, και εστιάστε στο κατά πόσο η επιλογή σας σάς παρέχει την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Νέας Σελήνης από τον Ταύρο σήµερα δείχνει πως τα ζητήµατα που σας απασχολούν έντονα θα µπουν σταδιακά στη θέση τους και θα κάνετε µια νέα αρχή. Στον συναισθηµατικό τοµέα δράστε αφότου σιγουρευτείτε για τα συναισθήµατά σας, απαλλάσσοντας έτσι από άσκοπες εντάσεις, αλλά και ανούσιες σχέσεις και συνεργασίες τον εαυτό σας.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Κινηθείτε σήµερα δυναµικά σε επαγγελµατικές συναντήσεις που αποδίδουν θετικά, αλλά και σε συναισθηµατικές συζητήσεις, µε την εύνοια της Νέας Σελήνης. Μην αφήσετε αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος να σταθούν εµπόδιο σε µια καινούργια πορεία επικοινωνίας αλλά και εξέλιξης σε κάθε τοµέα.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Η επιρροή της Νέας Σελήνης στο απέναντί σας ζώδιο του Ταύρου σε όψη µε τον Πλούτωνα, σας ευνοεί σε οικονοµικά ζητήµατα που σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε µια νέα αρχή. Ξεκαθαρίστε σχέσεις µε συγγενείς και την οικογένειά σας και αποφύγετε να εµπλακείτε σε συζητήσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι εγκυµονούν εντάσεις και δεν οδηγούν πουθενά. Ευνοείται ο ερωτικός τοµέας.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Κάθε καινούρια αρχή αυτή την περίοδο στον επαγγελµατικό τοµέα αλλά και στον τοµέα των σχέσεων χρειάζεται αργά και σταθερά βήµατα, αλλά και ωριµότητα. Αποφύγετε τον υπερενθουσιασµό, τις επαναλήψεις λαθών και τις πρόχειρες επιλογές, και µην επαναλάβετε τρόπους και συµπεριφορές που σας κόστισαν στο παρελθόν.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Με την εύνοια της Νέας Σελήνης, διευθετήσεις τόσο στον οικονοµικό όσο και στον ερωτικό τοµέα µπορούν να εξελιχθούν θετικά, αρκεί να τις χειριστείτε µε ισορροπία. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσµατα σε θέµατα σχέσεων, µην ξεχνάτε πως η επιρροή πολλών πλανητών στον Κριό ευνοεί το κλίµα αντιπαλότητας και δηµιουργεί ισχυρές εντάσεις και συγκρούσεις.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Με την επιρροή της Νέας Σελήνης σε δύσκολη όψη µε το ζώδιό σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συµφωνίες, συναλλαγές που µπορεί να κρύβουν παγίδες αλλά και σοβαρές απογοητεύσεις. Εστιάστε στην ανεύρεση τρόπων µε τους οποίους θα ανατρέψετε καταστάσεις, αστάθεια και ανασφάλειες, τόσο στον συναισθηµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή σήµερα, µε τη Νέα Σελήνη στις σχέσεις σας, αποφεύγοντας να φορτίσετε συναισθηµατικά αποφάσεις και να δράσετε παρορµητικά. Οικογενειακά και οικονοµικά βάρη θα διευθετηθούν άµεσα, αρκεί να βρείτε τρόπους να συνεργαστείτε για την επίλυσή τους που να στηρίζονται σε απόλυτα ρεαλιστικές βάσεις.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Με την επιρροή της Νέας Σελήνης στο γειτονικό σας ζώδιο του Ταύρου, απαντήσεις σε οικονοµικές και επαγγελµατικές συµφωνίες που φαίνονταν να έχουν βαλτώσει, σας δίνουν σήµερα νέα ώθηση. Η κατάσταση στον συναισθηµατικό τοµέα θα πάρει καλύτερη τροπή, αν είστε έτοιµοι να σταθείτε µε ειλικρίνεια απέναντι στα γεγονότα και να κάνετε ουσιαστικές παραδοχές.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin