Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 25 Μαϊου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 25 Μαϊου 

Δίδυµοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Εντονη πίεση υπάρχει αυτή την περίοδο σε θέµατα για τα οποία πρέπει, επιτέλους, να πάρετε οριστικές αποφάσεις, κλείνοντας µια για πάντα καταστάσεις που σας προκαλούν σύγχυση και σας καθηλώνουν. Η ψυχική, πνευµατική και σωµατική φθορά που σας προκαλούν και τα διλήµµατα που αυτές θέτουν λειτουργούν απόλυτα ανασταλτικά. Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας που πλησιάζει ζητά αποφάσεις που θα λειτουργήσουν αναγεννητικά και ενδυναµωτικά προς τον εαυτό σας.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Θέµατα που αφορούν τον συναισθηµατικό τοµέα αλλά και την ψυχική και σωµατική υγεία, τόσο τη δική σας όσο και κοντινών σας προσώπων, θα σας αναστατώσουν αν δεν τα χειριστείτε µε ψυχραιµία και ρεαλισµό. ∆ώστε ενέργεια στον επαγγελµατικό τοµέα, αποφεύγοντας να εµπιστευθείτε σηµαντικά µυστικά και µην εµπλακείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Μια πλειάδα πλανητών από τον Ταύρο συνεχίζει να φέρνει θέµατα στην επιφάνεια για εσάς που αφορούν τον οικονοµικό και οικογενειακό τοµέα. Παρ’ όλα αυτά, οι τρόποι για να αντιµετωπιστούν έστω και την τελευταία στιγµή τα ζητήµατα που σας απασχολούν θα σας δοθούν µε την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας.

Αποφύγετε υπερβολές αλλά και λύσεις και φαινοµενικές ευκαιρίες που στην πορεία θα αποδειχτούν ενάντια στο συµφέρον σας.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Η αλήθεια σηµαντικών υποθέσεων τόσο προσωπικών όσο και επαγγελµατικών και τα όρια µεταξύ απερισκεψίας και εσκεµµένης πλάνης θα σας απασχολήσουν έντονα σήµερα. Συναισθηµατικές υπερβολές και εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων αλλά και αυτοεξαπατήσεις είναι η στιγµή να αξιολογηθούν µε γνώµονα τη ρεαλιστική πραγµατικότητα.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η περίοδος αυτή θέλει ισχυρά ρεαλιστική διαχείριση αλλά και ανοιχτή καρδιά, κατανόηση και απόσταση από πλάνες και στρουθοκαµηλισµούς για να µη σας βγάλει εκτός πορείας σε κάθε τοµέα. Η πίεση που σας ασκείται σας δείχνει πως έφτασε η στιγµή να πάψετε να ασχολείστε µε ψευτοδιλήµµατα και να τολµήσετε µια νέα πορεία ζωής.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Αποφύγετε να µπείτε στη διαδικασία να πολεµήσετε καταναλώνοντας τον εαυτό σας είτε πρακτικά είτε λεκτικά για πράγµατα που δικαιωµατικά σας ανήκουν και το περιβάλλον σας για δικούς του λόγους δείχνει να µην το αναγνωρίζει. Φανείτε προσεκτικοί σε θέµατα µετακινήσεων µε τον Αρη απέναντί σας. Στον συναισθηµατικό τοµέα είναι σηµαντικό να κατανοήσετε πως δικαιούστε µια πιο ισορροπηµένη κατάσταση.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Στηριχτείτε σήµερα, µε τον Ηλιο απέναντί σας και τη δύσκολη όψη µε τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη, σε ρεαλιστικές εκτιµήσεις και αντιµετωπίστε µε ψυχραιµία και ωριµότητα καταστάσεις που περιέχουν παρασκήνιο. ∆ιαχωρίστε τη θέση σας από ό,τι συνεχίζει να σας µπερδεύει και να σας αποµυζά και οδηγήστε καταστάσεις και γεγονότα σε µια πορεία απόλυτης εξυγίανσης.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η θετική όψη του Αρη, της Αφροδίτης και του Ερµή ευνοεί σήµερα επαγγελµατικές συζητήσεις που ενδεχοµένως να εµπλέκονται και µε οικογενειακά θέµατα. Η θετική αντιµετώπιση των προσώπων του περιβάλλοντός σας αλλά και κοντινών σας ατόµων σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε µπερδεµένες καταστάσεις αλλά και να αντιληφθείτε τον τρόπο µε τον οποίο θα βγείτε από αυτές.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Προσέξτε να µην αφεθείτε σε υπεραισιόδοξες εκτιµήσεις σήµερα. Θα εκτεθείτε! Αποφύγετε να παλινδροµήσετε άλλη µια φορά σε σχέσεις και συµπεριφορές που σας αποδυναµώνουν και έπειτα σας ακινητοποιούν σε κάθε τοµέα. Αφήστε τις υπερβολές και υλοποιήστε τα πλάνα σας µε υπευθυνότητα και κυρίως µε απόλυτα ρεαλιστικές επιλογές.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη στο ζώδιό σας, σηµαντικές καταστάσεις στον επαγγελµατικό και προσωπικό τοµέα παραπαίουν µεταξύ χάωσης και υπονόµευσης. Αποφύγετε άσκοπες εκρήξεις που απλώς θα εντείνουν το πρόβληµα και κινηθείτε υπεύθυνα, µε γνώµονα τον ρεαλισµό και την αλήθεια. Στο συναισθηµατικό πεδίο είναι η στιγµή να εκτεθούν αλήθειες από κάθε πλευρά.
Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο και µπορούν να προωθήσουν στόχους στον επαγγελµατικό τοµέα, συµβόλαια αλλά και µια καλύτερη και πιο εναρµονισµένη κατάσταση στον συναισθηµατικό τοµέα καλό είναι να τις αξιοποιήσετε µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλήθειες που τώρα βγαίνουν στο φως σάς ανταµείβουν µε ισορροπία και αρµονία, αν βρείτε το σθένος να τις υποστηρίξετε έµπρακτα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin