Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 25/05/2011


Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και σε ορεινές κυρίως ηπειρωτικές περιοχές της υπόλοιπης χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31 βαθμούς, στις νησιωτικές περιοχές από 17 έως 26 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στις νότες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin