Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 19/05/2011

 

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις ανατολικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη, περιμένουμε τη Πέμπτη 19 Μαΐου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 22 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές και παροδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 ως 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 ως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin